Macarrons amb xampinyons, ceba i cansalada
Dificultat |
Mitjana |
Temps |
40' |
Cost per ració |
1,80€ |
Un plat de pasta fabulós, nutritiu i fàcil de fer. Molt saborós i complet. T'animes a fer-lo?
Ingredients per unes 4 persones: 400 grams de macarrons, 1 ceba gran, 4 llenques de cansalada, 500 grams de xampinyons, 2 grans d’all, unes fulles de
julivert, un quart de got de vi blanc, 1 cullerada de mantega, (opcional, formatge ratllat) oli d’oliva i sal
1.
Primer de tot, netejo les verdures i les tallo així.
La ceba ben trinxada, els xampinyons a làmines o daus, la cansalada a tires o
daus, i les fulles de julivert trinxades.
2.
En una cassola, sofregir la ceba fins que estigui
daurada.
3.
Afegir els daus de cansalada, remenar i fregir uns 5 minuts.
4. Afegir els xampinyons nets i escorreguts i tallats i coure uns 5 minuts més. Salpebrar al gust.
5.
Afegeixo all i julivert trinxats.
6.
En aquest moment poso a bullir en una olla amb força aigua els macarrons el temps
que indica el paquet per tal que estiguin al dente.
7.
Aboco a la cassola el vi blanc i deixo evaporar a foc fort.
8. Afegeixo la pasta bullida i escorreguda a la cassola. He desat una mica de líquid de cocció de la pasta per tal d’hidratar la cassola si cal. Tot i que amb l'aigua que desprenen els bolets ja n'hi ha prou. Avui, per exemple no he afegit gens d'aigua de la cocció.
9.
Poso tota la mantega per sobre, remeno bé i deixo que
es fongui. Un parell de minuts i ja està.
10.
Serveixo amb un bol de formatge ratllat perquè cadascú
se n’afegeixi.
Bon profit!
Fotos més antigues
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!