Menú

21 de febr. 2025

macarrons amb pesto rosso d'ametlles

 



Macarrons amb pesto rosso d'ametlles

  

Dificultat

Fàcil

Temps

30’

Cost per ració

1,50€

 

Un pesto diferent, fet amb tomàquets cirerols que li donen el color i el nom. És molt fàcil de fer i tindràs a mà una salsa per la teva pasta, formidable!

  

Ingredients per unes 4 persones:  400 grams de macarrons (o d’un altre tipus de pasta), 300 grams de tomàquets cirerols, 100 grams de formatge d’untar, alfàbrega fresca, un grapat d’ametlles torrades, oli d’oliva, sal, pebre blanca.

  

1.       Primer de tot netejo els tomàquets i els poso al forn a 180 graus durant uns 20 minuts.

2.       Mentrestant bullo els macarrons al dente (uns 8 minuts o el que posi en el paquet de la pasta)

3.       Poso en un pot fondo els tomàquets, i la resta d’ingredients. Ho trituro tot

4.       Escorro els macarrons, hi afegeixo la salsa de pesto i gaudir-ne

 

 

Bon profit!

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!