Dificultat
|
Fàcil
|
Temps
|
30 minuts
|
Cost per ració
|
1,70€
|
L’alvocat combina molt bé amb la pasta i amb els tomàquets. Una
amanida que agrada molt als més joves i també a la resta i sobre tot perquè entra
pels ulls.
Ingredients
per unes 4 persones: 300 grams de pasta
curta de colors tipus llacets, margarides o espirals, 2 alvocats (un d’ells més
madur), un grapat de tomàquets petits o cherries, 1 ceba tendra, el suc d’una
llima (o una llimona), un manat de coriandre fresc, comí i all en pols, oli d’oliva,
sal i pebre negre.
- Coure la pasta amb força aigua bullint i una mica de sal
durant el temps que indica el paquet per tal que quedi al dente.
- Mentre bull la pasta preparo la resta d’ingredients. Extrec
el suc de la llima i l’aparto. Tallo els tomàquets cherrie per la meitat,
la ceba a daus i l’alvocat més fort a daus petits.
- Faig la salsa així: en un pot aboco el suc de llima, el
tomàquet madur, mitja cullerada de comí molt, mitja més d’all en pols,
sal, pebre negre molta, una mica d’oli d’oliva i el coriandre picat. Ho
passo tot pel turmix fins que tinc una salsa suau i homogènia. La deso a la
nevera dins un bol tapat.
- Escorro la pasta i la deixo en aigua freda una estona
perquè no s’enganxi. Després l’escorro.
- En un bol barrejo la pasta amb tots els ingredients. Ho
deixo reposar a la nevera una hora.
- Trec de la nevera i serveixo amb la salsa en un bol
perquè cadascú es serveixi al gust.
Bon
profit!
 |
ingredients
|
 |
bullir la pasta
|
 |
suc de llimona
|
 |
pelar l'alvocat |
 |
ingredients a daus
|
 |
per fer la salsa
|
 |
la salsa i els ingredients a daus
|
 |
barrejo pasta i ingredients |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!