Menú

29 de maig 2020

amanida de pasta amb salsa d'alvocat




Dificultat
Fàcil
Temps
30 minuts
Cost per ració
1,70€


L’alvocat combina molt bé amb la pasta i amb els tomàquets. Una amanida que agrada molt als més joves i també a la resta i sobre tot perquè entra pels ulls.

Ingredients per unes 4 persones:  300 grams de pasta curta de colors tipus llacets, margarides o espirals, 2 alvocats (un d’ells més madur), un grapat de tomàquets petits o cherries, 1 ceba tendra, el suc d’una llima (o una llimona), un manat de coriandre fresc, comí i all en pols, oli d’oliva, sal i pebre negre.

  1. Coure la pasta amb força aigua bullint i una mica de sal durant el temps que indica el paquet per tal que quedi al dente.
  2. Mentre bull la pasta preparo la resta d’ingredients. Extrec el suc de la llima i l’aparto. Tallo els tomàquets cherrie per la meitat, la ceba a daus i l’alvocat més fort a daus petits.
  3. Faig la salsa així: en un pot aboco el suc de llima, el tomàquet madur, mitja cullerada de comí molt, mitja més d’all en pols, sal, pebre negre molta, una mica d’oli d’oliva i el coriandre picat. Ho passo tot pel turmix fins que tinc una salsa suau i homogènia. La deso a la nevera dins un bol tapat.
  4. Escorro la pasta i la deixo en aigua freda una estona perquè no s’enganxi. Després l’escorro.
  5. En un bol barrejo la pasta amb tots els ingredients. Ho deixo reposar a la nevera una hora.
  6. Trec de la nevera i serveixo amb la salsa en un bol perquè cadascú es serveixi al gust.


Bon profit!

ingredients

bullir la pasta

suc de llimona


pelar l'alvocat

ingredients a daus

per fer la salsa

la salsa i els ingredients a daus


barrejo pasta i ingredients

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!