Menú

9 de nov. 2023

Filet de porc amb puré de moniato

 


Filet de porc amb puré de moniato

  

Dificultat

Mitjana

Temps

1h 30’

Cost per ració

3,10€

 

La combinació del filet salat amb la dolçor del moniato és un contrast que resulta excel·lent. És molt fàcil de fer, i es pot fer amb altres carns (filet de vedella, o una costella, o llom). Avui l'he fet amb filet de porc i ha quedat excel·lent.

  

Ingredients per unes 2 persones: 6 petits filets de porc, 2 moniatos mitjans O 3 O 4 de petits, el suc de mitja llimona, oli d’oliva, sal fina o escates de sal, julivert fresc i nou moscada.

 

1.       Primer de tot poso el forn a escalfar a uns 200 graus.

2.       Coloco els moniatos en una safata i els deixo una horeta (fins que siguin ben tous). Els trec, trec la polpa de dins i l’aixafo amb una forquilla, salpebro, hi aboco el suc de llimona, una mica de julivert picat, nou moscada i oli d’oliva i remeno tot bé. Avui he posat una mica d’aigua per fer una textura més suau i no tan espessa.

3.       En una paella o una planxa fregeixo els filets amb la paella ben calenta i unes gotes d’oli d’oliva. Els deixo al nostre gust. Millor poc fets que sempre seran més bons. Tot i que això va a gustos.

4.       Munto el plat així: poso una base de puré de moniato (calent) i a sobre un filet i un xic d'escates de sal (si no se’n te, doncs de l’altra) i a taula.

 

Bon profit!


























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!