Menú

8 de maig 2021

amanida de pollastre i alvocat

 


Dificultat

Fàcil

Temps cocció pollastre

Muntar l’amanida

25’

10’

Cost per ració

3€

 

Ingredients per unes 2 persones:  2 pits de pollastre, 1 alvocat gran o 2 de petits, unes fulles d’enciam, 1 llimona, unes olives negres. Per la vinagreta: un bitxo, herbes provençals, pebre negre, sal i oli d’oliva.

 

1)    Primer de tot coc el pollastre. En una paella amb oli calent i un bitxo col·loco el pollastre (pots coure ja tallat a daus O en trossos sencers) i el coc per les dues bandes procurant que no quedin massa secs. Els tallo a daus si no ho he fet abans.

2)    Mentre el pollastre es fa, pelo i tallo els alvocats a daus o mitges llunes i els ruixo amb suc de llimona perquè no ennegreixin

3)    Faig una vinagreta avui amb suc de llimona, oli, sal i pebre Tot en un pot, xinxollo bé i ja està

4)    Munto el plat amb una base de fulles d’enciam ben fresques i cruixents i a sobre i poso els daus de pollastre amb els trossos d’alvocat, unes olives negres i uns tomàquets cirerols. Serveixo amb la vinagreta.

Aquest plat es pot muntar amb el pollastre encara calent però fred resulta igual de bo. Això a gustos i en funció del temps que tinguis.

 

Bon profit!










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!