Dificultat |
Fàcil |
Temps cocció pollastre Muntar l’amanida |
25’ 10’ |
Cost per ració |
3€ |
Ingredients per unes 2 persones: 2 pits de pollastre, 1 alvocat gran o 2 de
petits, unes fulles d’enciam, 1 llimona, unes olives negres. Per la vinagreta:
un bitxo, herbes provençals, pebre negre, sal i oli d’oliva.
1) Primer
de tot coc el pollastre. En una paella amb oli calent i un bitxo col·loco el pollastre (pots coure ja tallat a daus O en trossos sencers) i el coc per les dues bandes procurant que no quedin
massa secs. Els tallo a daus si no ho he fet abans.
2) Mentre
el pollastre es fa, pelo i tallo els alvocats a daus o mitges llunes i els
ruixo amb suc de llimona perquè no ennegreixin
3) Faig
una vinagreta avui amb suc de llimona, oli, sal i pebre Tot en un pot,
xinxollo bé i ja està
4) Munto
el plat amb una base de fulles d’enciam ben fresques i cruixents i a sobre i
poso els daus de pollastre amb els trossos d’alvocat, unes olives negres i uns tomàquets cirerols.
Serveixo amb la vinagreta.
Aquest
plat es pot muntar amb el pollastre encara calent però fred resulta igual de
bo. Això a gustos i en funció del temps que tinguis.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!