Menú

29 de jul. 2021

paella de pollastre

 


Dificultat

Mitjana

Temps

2 hores

Cost per ració

1,20€

 

Ingredients (per unes 8 persones) : 700 grams d’arròs, 1 pollastre a daus; les verdures: 1 pebrot verd, mig pebrot vermell, mongeta tendra prima (uns 250 grams), uns 300 grams de tomàquet triturat, 1 pastanaga, oli d’oliva, 2 dents d’all, 2 bitxos, pebre vermell, pebre negre, sal.  1400 grams de brou de pollastre.

 

1)    Primer sofregeixo els trossos de pollastre amb oli d’oliva, els bitxos i els alls i els aparto.

2)    Sofregeixo els pebrots tallats ben petits durant una bona estona (15'), hi afegeixo la pastanaga i mongeta i sofregeixo uns 5’ més. I poso unes branques de romaní per aromatitzar. Ho coc tot una mitja horeta com a mínim. 

3)    Afegeixo el tomàquet triturat, salpebro i deixo coure uns 15' com a poc

4)    Incorporo el pollastre i coc durant uns 10 minuts. Salpebro al gust. I aromatitzo amb herbes o les espècies que m’agradin (jo hi poso pebre vermell dolç, pebre vermell picant, pebre negre)

5)    En aquest punt aturo el foc, tapo i deixo reposar el sofregit una estona. Es pot fer d’un dia per l’altre. Aleshores ho deso en un taper.

6)    Continuo. Escalfo el sofregit, afegeixo l’arròs i remeno bé.

7)    Mentre escalfo el brou que sigui ben ben calent

8)    Aboco el brou damunt l’arròs i tapo. Coc durant 15 minuts, els primers 5 minuts a foc fort, després abaixo, i els últims 5 minuts a foc fort. Deixo reposar tapat uns minuts i a taula.

 

Bon profit! 























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!