Dificultat |
Mitjana |
Temps |
2 hores |
Cost per ració (4 canalons) |
0,80€ |
Un plat ideal per l’estiu. Els he fet en un dinar familiar per celebrar el meu aniversari. Fet amb
verdures, ben sa, totalment vegà, molt fresc i saborós. Uns canalons diferents que sorprendrà a tota
la taula. A veure què et semblen.
Ingredients per unes 5 persones: 20 plaques de canalons
(de pasta), 1 albergínia, 1 ceba, 2 pebrots per fregir (verd i vermell), 1
carbassó, , oli d’oliva, sal, pebre negre. I per la salsa per sobre, allioli de
pastanaga: 5 pastanagues, oli d’oliva, sal, pebre, suc de mitja llimona, 4 dents d’all i gingebre en
pols.
Aquí tens l’enllaç per fer l’allioli vegà de pastanaga:
1. Primer de tot, netejo les
verdures, i les tallo totes ben petites.
2. En una cassola ampla amb
oli d’oliva i en calent sofregeixo i vaig afegint les verdures cada 5 minuts en
aquest ordre: cebes, pebrots, albergínia, carbassó. Les coc un(total 25 minuts
des que he posat la ceba, de manera que el carbassó el couré sols 5 minuts, i l’albergínia
10 minuts. Salpebro al gust.
3.
Mentre, bullo les plaques de canalons amb molta aigua
bullint amb sal uns 10 minuts. Les refredo sota l’aixeta amb aigua freda i les
estenc sobre un drap net.
4.
Farceixo cada canaló amb les verdures i tanco bé.
5.
Poso els canalons sobre una safata pintada d’oli en la
seva base.
6.
Cobreixo part dels canalons amb l’allioli vegà de
pastanaga i decoro amb crocant d’ametlla.
7.
Ho poso a la nevera i trec en el moment de servir.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!