Menú

1 de jul. 2022

Canalons freds vegans de verdures

 


 

Dificultat

Mitjana

Temps

2 hores

Cost per ració (4 canalons)

0,80€

 

Un plat ideal per l’estiu. Els he fet en un dinar familiar per celebrar el meu aniversari. Fet amb verdures, ben sa, totalment vegà, molt fresc i saborós.  Uns canalons diferents que sorprendrà a tota la taula. A veure què et semblen.

 

Ingredients per unes 5 persones: 20 plaques de canalons (de pasta), 1 albergínia, 1 ceba, 2 pebrots per fregir (verd i vermell), 1 carbassó, , oli d’oliva, sal, pebre negre. I per la salsa per sobre, allioli de pastanaga: 5 pastanagues, oli d’oliva, sal, pebre, suc de mitja llimona, 4 dents d’all i gingebre en pols.

Aquí tens l’enllaç per fer l’allioli vegà de pastanaga:

 allioli vegà de pastanaga

 

1.       Primer de tot, netejo les verdures, i les tallo totes ben petites.

2.       En una cassola ampla amb oli d’oliva i en calent sofregeixo i vaig afegint les verdures cada 5 minuts en aquest ordre: cebes, pebrots, albergínia, carbassó. Les coc un(total 25 minuts des que he posat la ceba, de manera que el carbassó el couré sols 5 minuts, i l’albergínia 10 minuts. Salpebro al gust.

3.       Mentre, bullo les plaques de canalons amb molta aigua bullint amb sal uns 10 minuts. Les refredo sota l’aixeta amb aigua freda i les estenc sobre un drap net.

4.       Farceixo cada canaló amb les verdures i tanco bé.

5.       Poso els canalons sobre una safata pintada d’oli en la seva base.

6.       Cobreixo part dels canalons amb l’allioli vegà de pastanaga i decoro amb crocant d’ametlla. 

7.       Ho poso a la nevera i trec en el moment de servir.

 

Bon profit!























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!