Seitan amb camagrocs
Dificultat |
Mitjana |
temps de preparació |
45’ |
Cost per ració |
3€ |
Ingredients per unes 3 persones:
1 peça de seitan, un ceba, un pebrot verd de fregir, un pebrot vermell, 500
grams de camagrocs, oli d’oliva, sal, pebres i un bitxo.
1.
Primer de tot netejo els camagrocs i els deixo en una
escorredora.
2.
Tallo la ceba ben petita. Tallo el seitan a tires. I
tallo els pebrots a tires.
3.
En una paella amb oli, el bitxo i unes dents d’all
fregeixo el seitan i l’aparto. Trec el bitxo i els alls
4.
Ara aboco la ceba ben petita i deixo coure uns 10
minuts, fins que estigui ben feta, hi afegeixo els pebrots i coc tot uns 10
minuts més
5.
Finalment hi aboco els camagrocs i deixo coure uns 15
minuts més. Salpebro al gust
6.
Finalment afegeixo el seitan i coc tot uns 5 minuts. I
serveixo a taula.
Bon profit
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!