Menú

18 de nov. 2022

seitan amb camagrocs

 



Seitan amb camagrocs

  

Dificultat

Mitjana

temps de preparació

45’

Cost per ració

3€

   Ingredients per unes 3 persones:

1 peça de seitan, un ceba, un pebrot verd de fregir, un pebrot vermell, 500 grams de camagrocs, oli d’oliva, sal, pebres i un bitxo.

 

1.       Primer de tot netejo els camagrocs i els deixo en una escorredora.

2.       Tallo la ceba ben petita. Tallo el seitan a tires. I tallo els pebrots a tires.

3.       En una paella amb oli, el bitxo i unes dents d’all fregeixo el seitan i l’aparto. Trec el bitxo i els alls

4.       Ara aboco la ceba ben petita i deixo coure uns 10 minuts, fins que estigui ben feta, hi afegeixo els pebrots i coc tot uns 10 minuts més

5.       Finalment hi aboco els camagrocs i deixo coure uns 15 minuts més. Salpebro al gust

6.       Finalment afegeixo el seitan i coc tot uns 5 minuts. I serveixo a taula.

 

 

Bon profit



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!