Menú

24 d’abr. 2020

Espaguetis de carbassó a la carbonara




  
Dificultat
Fàcil
Temps
20’
Cost per ració
0,90€

Ingredients per unes 4/5 persones: 7 o 8 carbassons grans (uns 300 grams per persona), bacon a tires, crema de llet (uns 100 ml. Per persona), 2 rovells d’ou i oli d’oliva.


1)     Primer de tot netejo els carbassons i els asseco. Els tallo en forma d’espaguetis i els col·loco en un bol.
2)    Faig la carbonara així: poso el bacon amb un pèl d’oli a fregir, hi afegeixo la crema de llet i remeno (res, un parell de minutets a foc mig), salpebro al gust, afegeixo 2 rovells d’ou, els barrejo bé  i aturo el foc.
3)    Quan haguem de menjar-nos-els posem a escalfar la carbonara i hi afegim els espaguetis. Barregem bé i deixem escalfar uns 5 o 10 minuts.




Bon profit!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!