21 de des. 2021

Torró de coco (molt fàcil)

 


 

Dificultat

Fàcil

Temps de preparació

Temps de descans

20’

6 hores mínim


Cost per una rajola

(per ració)

2,50€

0,50€ per persona

 

Aquest és un dels torrons més senzills i fàcils de fer a casa i  només necessitem un parell d’ingredients. L’origen del torró és probablement del món àrab. A la cuina catalana te molta importància durant les festes nadalenques tot i que hi ha constància que, en el passat, també es menjava en les ocasions especials com noces o aniversaris.

 

Ingredients per una peça de torró per unes 5 persones:  300 ml. De llet condensada, uns 200 grams de coco ratllat i uns 40/50 grams més per cobrir.

 

1)    Primer de tot mesuro les quantitats.

2)    Poso la llet condensada (300ml) i el coco ratllat (200 grams) en una olleta al foc, (foc lent) i vaig remenant bé perquè tot quedi ben integrat. Ho coc durant uns cinc minuts a foc lent

3)    Preparo un taper allargat o un caixó de fusta (o el que tinguis per casa) amb paper de forn. Poso coco ratllat a la base i

4)    Aboco la massa i l’estenc bé per tot arreu. Que quedi ben compacta i igualada per tot arreu. Jo faig servir una llengua pastissera per anar pressionant sobre la massa.

5)    Cobreixo amb coco ratllat i tapo amb paper de forn.

6)    Ho porto a la nevera a reposar mínim unes 6 hores. Jo ho faig un parell de dies abans.

 

 

Bon profit!

 















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!