Dificultat
Fàcil
Temps
1 hora
Cost per ració
0,90€
Ingredients per unes 4/5 persones: 1
albergínia, 2 pebrots (1 verd i 1 vermell), 2 pastanagues, 2 carxofes, 2
patates, 1 ceba gran, 4 dents d’all,
unes branques de farigola, oli d’oliva, pebre negre, sal
1) Primer
de tot posem el forn a escalfar
2) Netejo
totes les verdures, les pelo excepte les patates. Tallo les verdures a daus
grans. La qüestió és que tots els ingredients quedin de la mateixa mida aproximadament
perquè necessitin el mateix temps de cocció.
3) En
un bol gran aboco totes les verdures i les vaig remenant i barrejant amb la
farigola tallada a trossets ben petits, sal, pebre i oli d’oliva. Ho barrejo
tot bé i ....
4) Ho
aboco tot en una safata per anar al forn amb paper d’estrassa
5) Poso
a coure al forn a dalt i a baix a uns 200 graus durant uns 30 minuts
6) Serveixo
calent.
Bon profit!
Dificultat
Fàcil
Temps
1 hora
Cost per ració
0,90€
Senzill i boníssim. Gràcies, Judit. Una abraçada.
ResponElimina