9 de maig 2020

verdures al forn amb farigola


 

Dificultat

Fàcil

Temps

1 hora

Cost per ració

0,90€

 Ingredients per unes 4/5 persones: 1 albergínia, 2 pebrots (1 verd i 1 vermell), 2 pastanagues, 2 carxofes, 2 patates,  1 ceba gran, 4 dents d’all, unes branques de farigola, oli d’oliva, pebre negre, sal

1)     Primer de tot posem el forn a escalfar
2)    Netejo totes les verdures, les pelo excepte les patates. Tallo les verdures a daus grans. La qüestió és que tots els ingredients quedin de la mateixa mida aproximadament perquè necessitin el mateix temps de cocció.
3)    En un bol gran aboco totes les verdures i les vaig remenant i barrejant amb la farigola tallada a trossets ben petits, sal, pebre i oli d’oliva. Ho barrejo tot bé i ....
4)    Ho aboco tot en una safata per anar al forn amb paper d’estrassa
5)    Poso a coure al forn a dalt i a baix a uns 200 graus durant uns 30 minuts
6)    Serveixo calent.
 
Bon profit!



tots els ingredients

tallar a daus les verdures


afegir la farigola 

oli d'oliva

sal i pebre

en una safata de forn

ja està cuit


1 comentari:

Agraïda per la teva aportació !!!