Menú

13 d’oct. 2023

pollastre macerat amb llimona, al forn amb verdures

 



Dificultat

Fàcil

Temps

1 hora

Cost per ració

2,50€

Ingredients per unes 4/5 persones: 1 pollastre tallat a octaus, 1 ceba, 3 tomàquets de branca, 2 pastanagues, 7 o 8 patates petites, 2 llimones, unes branques de timó (farigola), sal, pebre negre i oli d’oliva

 

1.     Primer de tot barrejo el suc de les llimones amb la pell ratllada de les llimones i les fulles de farigola.

2.     Amb la barreja llimona-timó unto els talls de pollastre salpebrat prèviament i ho deixo una estona macerar.

3.     Netejo i tallo les verdures i les poso en una safata per al forn amb una base d’oli d’oliva. Salpebro al gust i un raig d’oli per sobre. 

4.     Col·loco el pollastre a sobre i aboco tot el suc de la marinada.

5.     Poso a coure al forn a uns 160 graus durant uns 20 minuts. Ho trec, giro els talls de pollastre i ho torno a posar al forn 20 minuts més.

 

 

Bon profit!















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!