Menú

22 de set. 2017

Brownie sense sucre



Dificultat
Fàcil
Temps
50’
Cost per ració
1 €

Ingredients per un pastís per unes 5 persones:  100 grams de farina per brioxeria, 80 grams de cacau en pols, 2 ous, 2 plàtans mitjans, 50 grams d’ametlles crues, 50 grams de pinyons, 60 grams d’oli d’oliva, i un raig de brandi (10 grams)

1)     Primer de tot posem el forn a escalfar a uns 180 graus. Després pesem tots els ingredients. Piquem les ametlles. Tallem els plàtans a daus molt molt petits. Tamisem la farina en un bol, hi aboquem el cacau tot tamisant i després fem el mateix amb el llevat. Barregem bé les farines.
2)    En un bol batem els ous sencers (clara i rovell) i hi afegim l’oli d’oliva.
3)    Hi afegim el plàtan i barregem bé.
4)    Hi afegim les farines i barregem bé.
5)    Hi afegim les ametlles triturades i els pinyons sencers i finalment hi aboquem el brandi
6)    Omplim un motlle cobert amb paper de forn i  ajudant-nos d’una llengua pastissera hi anem afegint la massa i aplanant-la bé.
7)    Enfornem durant uns 23 minuts a 180 graus. (forn de sota) tot vigilant. Quan en punxar surti l’agulla neta vol dir que ja està cuit.
8)    Deixem reposar. Traiem del motlle i servim fred

Un consell: te un gust molt amarg, no porta sucre i per tant a molta gent no li agradarà potser.  Combina molt bé amb una mica de melmelada de taronja o d’albercoc.  Aporta molta energia.


Bon profit!



ingredients



batem els ous


hi afegim l'oli


tallem el plàtan ben petit


tamisem les farines



barregem bé




textura espessa i cremosa 

omplim els motlles (avui he fet 2 pastissos)


1 comentari:

Agraïda per la teva aportació !!!