Menú

27 de set. 2019

Amanida mallorquina (del trampó)







Dificultat
Molt Fàcil
Temps
20’
Cost per ració
0,90€

Ingredients per unes 4 persones:  2 pebrots verds, 1 pebrot vermell, 4 tomàquets madurs, 2 cebes tendres, sal, oli d’oliva i pebre al gust.

1)     Primer de tot netejo bé les verdures.
2)    Les tallo a daus ben petits. Primer la ceba i les col·loco dins un bol.
3)    Salpebro i remeno bé.
4)    Aboco un bon raig d’oli d’oliva i remeno bé.
5)    Ho deso a la nevera una estoneta abans de servir a taula.

Es pot presentar dins el bol o damunt una bona llesca de pa de pagès. És una amanida fresca, ràpida de fer i molt gustosa.


Bon profit!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!