Menú

21 de set. 2018

Espaguetis amb saltejat d'espinacs, pinyons i alls




Dificultat
Fàcil
Temps
30’
Cost per ració
0,90€

Ingredients per unes 4/5 persones:  500 grams d’espaguetis, 4 dents d’all, un grapat de pinyons (al gust), uns 250 grams d’espinacs, un bol de formatge parmesà ratllat gruixut o tallat a làmines primetes, oli d’oliva, sal i pebre

1)     Primer de tot netegem els espinacs frescos i els deixem escórrer.
2)    Farem tot alhora per guanyar temps. Bàsicament en una olla bullirem la pasta, en una paella gran farem els espinacs i en una paella petita els pinyons i alls
3)    Posem a bullir aigua abundant  en una olla
4)    En una paella petita calenta hi torrem lleugerament els pinyons. Els apartem.
5)    A aquesta mateixa paella petita hi aboquem una generosa quantitat d’oli d’oliva i fem fregir lleugerament les dents d’all (tallades a trossets moolt petits) vigilant que no cremin.
6)    Barregem oli, all i pinyons i reservem
7)    Fregim els espinacs en una altra paella fins que no hi hagi aigua i salpebrem al gust.
8)    Coem la pasta al dente (amb uns 6 minuts en inducció a tope ja n’hi ha prou, vigilem perquè després continua coent)
9)    Servim la pasta escorreguda amb l’oli i els espinacs i el formatge parmesà ratllat de forma gruixuda. La clau és que es serveixi ben calent i en abocar-se el parmesà aquest es desfà lleugerament.



Bon profit!



els ingredients, ben bons 


torrem els pinyons



fregim les dents d'all



saltegem els espinacs



els 4 ingredients a punt per barrejar


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!