Dificultat
|
Fàcil
|
Temps
|
30’
|
Cost per ració
|
0,90€
|
Ingredients per unes 4/5 persones: 500 grams d’espaguetis, 4 dents d’all, un
grapat de pinyons (al gust), uns 250 grams d’espinacs, un bol de formatge
parmesà ratllat gruixut o tallat a làmines primetes, oli d’oliva, sal i pebre
1) Primer
de tot netegem els espinacs frescos i els deixem escórrer.
2) Farem
tot alhora per guanyar temps. Bàsicament en una olla bullirem la pasta, en una
paella gran farem els espinacs i en una paella petita els pinyons i alls
3) Posem
a bullir aigua abundant en una olla
4) En
una paella petita calenta hi torrem lleugerament els pinyons. Els apartem.
5) A
aquesta mateixa paella petita hi aboquem una generosa quantitat d’oli d’oliva i
fem fregir lleugerament les dents d’all (tallades a trossets moolt petits)
vigilant que no cremin.
6) Barregem
oli, all i pinyons i reservem
7) Fregim
els espinacs en una altra paella fins que no hi hagi aigua i salpebrem al gust.
8) Coem
la pasta al dente (amb uns 6 minuts en inducció a tope ja n’hi ha prou, vigilem
perquè després continua coent)
9) Servim
la pasta escorreguda amb l’oli i els espinacs i el formatge parmesà ratllat de
forma gruixuda. La clau és que es serveixi ben calent i en abocar-se el parmesà
aquest es desfà lleugerament.
Bon profit!
![]() |
els ingredients, ben bons |
![]() |
torrem els pinyons |
![]() |
fregim les dents d'all |
![]() |
saltegem els espinacs |
![]() |
els 4 ingredients a punt per barrejar |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!