Dificultat |
Mitjana |
Temps |
25’ |
Cost per ració |
2,80€ |
Ingredients per unes 2 persones: Un parell de manats d’espàrrecs verds, 4 ous,
un parell de pastanagues, i 4 cherries per decorar. Per la vinagreta: vinagre de poma, mostassa
de Dijon, pebre negre, sal i oli d’oliva.
1) Ara
coc els espàrrecs. Primer els netejo i trec la part més dura dels espàrrecs (de
la base). Els poso en una olla amb aigua bullint i els deixo coure 3 minuts.
Els trec, refredo i tallo les puntes i les aparto. I la resta la tallo a lo
llarg de manera que tinguis unes cintes primes i llargues.
2) Col·loco
les cintes d’espàrrecs en un plat fent com un niu.
3) Tallo la pastanaga a rondanxes i les col·loco al voltant dels espàrrecs. I faig igual amb els tomàquets cirerols. Aleshores faig la vinagreta.
4) Ara faré els ous. Com? Jo ho faig així.
Poso film transparent a la base d'un got o d'un bol petit. Un raig d'oli a mode de base i que ajuda a que no s'enganxi l'ou amb el film.Trenco un ou i el col·loco dins. Salpebro i tanco fent un farcellet. És important que no quedi aire, tot ben segellat. Pots fer servir unes gomes o un cordill de cuina. Faig el mateix amb els altres. Poso aigua
a bullir en una cassola i quan bulli submergir els ous i deixar coure uns 4 minuts. Trec i refredo en un bol amb glassons de gel just uns segons, per aturar la cocció. I ja està. Trec de dins el film i ja estan preparats al punt.
5) Poso
els ous dins el “niu”
6) Salpebro al gust i afegeixo una mica de pell ratllada de llimona que li donarà una bona frescor (opcional).
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!