Dificultat |
Fàcil |
Temps |
30’ |
Cost per ració |
2,60€ |
Ingredients per unes 2 persones: 4 taronges grosses, llagostins o
gambes (6 peces grans o 10 més petites), un manat de cebollí, i per la vinagreta: el suc de les taronges, oli d’oliva,
sal, pebre i un pèl de vinagre.
1) Primer
de tot netejo l’enciam trocadero i li trec l’excés d’aigua amb una centrifugadora
d’enciams.
2) Tallo
les taronges com traient una tapa de sobre. La buido sencera i en faig daus. És
important recollir tot el suc de les taronges perquè després l’uso per la
vinagreta.
3) Saltejo
els llagostins o gambes pelades en una paella amb poc oli d’oliva i un parell
de dents d’all per aromatitzar.
4) Pico
el cebollí
5) En
un pot poso suc de taronja, oli d’oliva, sal, pebre i un pèl de vinagre i xinxollo
(sacsejo) perquè es barregi tot bé.
6) Barrejo
l’enciam amb el cebollí i les gambes en un bol. Hi aboco la vinagreta
7) Munto
el plat. Poso la cassoleta de taronja i la farceixo amb la barreja d’abans.
Es
pot preparar i desar a la nevera una estoneta abans
Bon profit!
Ben pensada! Gràcies!
ResponElimina