Menú

5 de maig 2021

Amanida de taronja i llagostins

 

 

Dificultat

Fàcil

Temps

30’

Cost per ració

2,60€

 

Ingredients per unes 2 persones:  4 taronges grosses,  llagostins o gambes (6 peces grans o 10 més petites), un manat de cebollí, i per la vinagreta: el suc de les taronges, oli d’oliva, sal, pebre i un pèl de vinagre.

 

1)    Primer de tot netejo l’enciam trocadero i li trec l’excés d’aigua amb una centrifugadora d’enciams.

2)    Tallo les taronges com traient una tapa de sobre. La buido sencera i en faig daus. És important recollir tot el suc de les taronges perquè després l’uso per la vinagreta.

3)    Saltejo els llagostins o gambes pelades en una paella amb poc oli d’oliva i un parell de dents d’all per aromatitzar.

4)    Pico el cebollí

5)    En un pot poso suc de taronja, oli d’oliva, sal, pebre i un pèl de vinagre i xinxollo (sacsejo) perquè es barregi tot bé.

6)    Barrejo l’enciam amb el cebollí i les gambes en un bol. Hi aboco la vinagreta

7)    Munto el plat. Poso la cassoleta de taronja i la farceixo amb la barreja d’abans.

Es pot preparar i desar a la nevera una estoneta abans

 

Bon profit!













1 comentari:

Agraïda per la teva aportació !!!