Menú

2 de maig 2021

Amanida d'espàrrecs verds amb feta vegà

 



Dificultat

Fàcil

Temps

30’

Cost per ració

2,30€

 

Ingredients per unes 2/3 persones:  una bossa de canonges, un manat d’espàrrecs verds, un grapat de nous pelades, uns quants tomàquets cirerols (cherries), daus de tofu marinat imitant el formatge feta, i per la vinagreta clàssica: oli d’oliva, sal, pebre negre i vinagre.

 

Una de les claus d’aquesta recepta és tenir el tofu-feta ja marinat. Aquí t’explico ràpidament com fer-lo.

 Formatge feta vegà

 

1)    Simplement es tracta de netejar les hortalisses, tallo els espàrrecs, tallo els tomàquets cirerols

2)    Faig la vinagreta posant tots els ingredients al gust dins un pot i xinxollant bé perquè tot quedi ben barrejat i emulsionat.

3)    Munto el plat amb una bona base de canonges, els espàrrecs, els tomàquets cirerols i les nous.

4)    Trec el feta vegà del pot i el poso per sobre l’amanida

5)    Serveixo amb la vinagreta

 

Bon profit!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!