Dificultat |
Fàcil |
Temps |
30’ |
Cost per ració |
2,30€ |
Ingredients per unes 2/3 persones: una bossa de canonges, un manat d’espàrrecs
verds, un grapat de nous pelades, uns quants tomàquets cirerols (cherries), daus
de tofu marinat imitant el formatge feta, i per la vinagreta clàssica: oli d’oliva,
sal, pebre negre i vinagre.
Una de les claus d’aquesta recepta és tenir
el tofu-feta ja marinat. Aquí t’explico ràpidament com fer-lo.
1) Simplement
es tracta de netejar les hortalisses, tallo els espàrrecs, tallo els tomàquets
cirerols
2) Faig
la vinagreta posant tots els ingredients al gust dins un pot i xinxollant bé
perquè tot quedi ben barrejat i emulsionat.
3) Munto
el plat amb una bona base de canonges, els espàrrecs, els tomàquets cirerols i les
nous.
4) Trec
el feta vegà del pot i el poso per sobre l’amanida
5) Serveixo
amb la vinagreta
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!