Dificultat
|
Fàcil
|
Temps
|
20’
|
Cost per ració
|
0,65€
|
Ingredients per unes 4/5 persones: 4 carbassons
grans, 2 pastanagues 2 dents d’all i oli d’oliva.
Per la vinagreta:
el suc d’una taronja, mitja tassa d’oli, i un vinagre molt suau (2
cullerades) sal, pebre.
1) Primer
de tot netejo els carbassons i els asseco. Els tallo en forma d’espaguetis i
els col·loco en un bol. Faig el mateix amb les pastanagues.
2) Faig
la vinagreta: poso tots els ingredients dins un pot amb tapa i xinxollo ben
fort perquè tots els elements es barregin bé
3) Passo
els espaguetis per una paella amb oli calent i unes dents d’all
4) Serveixo
amb la vinagreta per sobre (o apart)
Són uns espaguetis
diferents, i els dos colors queden molt vistosos: taronja i verd. Repetireu
segur !
Bon profit!
 |
els ingredients |
 |
tallo els alls |
 |
fregeixo |
 |
faig els espaguetis amb el espiralitzador |
 |
el suc de taronja |
 |
vinagre |
 |
oli |
 |
sal |
 |
pebre negre mólt |
 |
xinxollo perquè tot es barregi bé |
 |
vinagreta ok |
 |
uns minuts saltejo a la paella les verdures |
 |
hi afegeixo la vinagreta i llestos |
Ha d'estar boníssim!!!!
ResponEliminaja t'asseguro que sí, boníssims i fàcils fàcils . Un petonet wapíssima
Elimina