Pastís de mascarpone amb llimona sobre pasta brisa
Dificultat |
Mitjana |
Temps preparació Temps de cocció |
15’ 30’ |
Cost per ració |
0,50 € |
Un pastís amb tot el sabor de la llimona, refrescant i senzill de fer. En menys d’una hora ja el tens fet.
Ingredients per unes 6/8 persones: 250 grams de formatge mascarpone, 3 llimones,
150 grams de sucre, 3 ous mitjans, 50 grams de mantega pomada i una massa
trencada o brisa
1. Primer de tot, poso el
forn a pre-escalfar a uns 170 graus.
2. Barrejo el mascarpone
amb el sucre i barrejo bé amb una llengua pastissera.
3. Afegeixo els ous d’un en
un i vaig barrejant fins que tot quedi incorporat.
4. Afegeixo el suc de les 3
llimones i la ratlladura de la pell d’una llimona i mitja.
5. Afegeixo la mantega fosa
6. Poso la massa estesa en
un motlle per pastís, punxo amb una forquilla i aboco la barreja
7. Ho poso al forn durant
uns 30 o 35 minuts a uns 170 graus.
8. Quan veig que te un to
lleugerament daurat és que està a punt.
9. Deixo refredar i deso
després a la nevera.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!