T'agraden les albergínies? Aquest és la teva tapa: fàcil, deliciosa, barata i molt nutritiva. Un recurs fàcil per fer a casa i aprofita ara que n'és la temporada.
T'encantarà!
Dificultat |
Mitjana |
Temps |
1 hora |
Cost per ració |
0,50€ |
Ingredients per unes 4 persones: 2 albergínies
grans, llenques de formatge i de pernil dolç (unes 10/12 unitats), pa ratllat,
3 ous, sal, pebre negre i oli d’oliva.
1. Primer de tot, poso el
forn a escalfar a uns 180 graus
2. Netejo les albergínies i
les asseco.
3. Les tallo a rodanxes per
la part més estreta (cercles).
4. I ara les salpebro i les
col·loco en un plat i cap al microones un parell de minuts a potència alta
perquè es facin un xic i es tornin més toves.
5. Les trec (vigila no et
cremis), i ja puc procedir a farcir-les amb pernil i formatge que prèviament he
tallat. Les rodanxes més grans les farceixo i les plego per la meitat en forma
de mitja lluna, les més petites n’agafo un parell i faig sobre i sota.
6. Les arrebosso amb ou
batut i pa ratllat i les col·loco en una safata per anar al forn.
7. Les coc uns 10 minuts a
uns 150 graus al meu forn que va molt fort però en general va bé a 180
graus.
8. Trec la safata del forn
i punxo amb uns escuradents per facilitar-ne servir-se.
És un entrant fabulós, o
un aperitiu, o bé un acompanyament. També és molt apte per dur de pícnic.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!