Menú

17 de juny 2022

Tapes d'albergínia amb pernil i formatge

 


T'agraden les albergínies? Aquest és la teva tapa: fàcil, deliciosa, barata i molt nutritiva. Un recurs fàcil per fer a casa i aprofita ara que n'és la temporada.

 T'encantarà! 

 

Dificultat

Mitjana

Temps

1 hora

Cost per ració

0,50€

 


Ingredients per unes 4 persones:  2 albergínies grans, llenques de formatge i de pernil dolç (unes 10/12 unitats), pa ratllat, 3 ous, sal, pebre negre i oli d’oliva.

1.       Primer de tot, poso el forn a escalfar a uns 180 graus

2.       Netejo les albergínies i les asseco. 

3.       Les tallo a rodanxes per la part més estreta (cercles).

4.       I ara les salpebro i les col·loco en un plat i cap al microones un parell de minuts a potència alta perquè es facin un xic i es tornin més toves.

5.       Les trec (vigila no et cremis), i ja puc procedir a farcir-les amb pernil i formatge que prèviament he tallat. Les rodanxes més grans les farceixo i les plego per la meitat en forma de mitja lluna, les més petites n’agafo un parell i faig sobre i sota.

6.       Les arrebosso amb ou batut i pa ratllat i les col·loco en una safata per anar al forn.

7.       Les coc uns 10 minuts a uns 150 graus al meu forn que va molt fort però en general va bé a 180 graus. 

8.       Trec la safata del forn i punxo amb uns escuradents per facilitar-ne servir-se.

És un entrant fabulós, o un aperitiu, o bé un acompanyament. També és molt apte per dur de pícnic.

Bon profit!
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!