Menú

27 de gen. 2023

Llom amb salsa de xampinyons

 


Llom amb salsa de xampinyons

 

Dificultat

Mitjana

Temps de preparació

1 hora

Cost per ració

1,50€

 

Aquest llom soluciona un àpat, el pots acompanyar amb arròs blanc o amb patates fregides. D'aquells plats que faràs més d'un cop. 

 

Ingredients per unes 4 persones: 800 grams de llom de porc, 150ml de nata líquida, 1 vas de vi blanc, 500 ml de brou de verdures o pollastre, 2 cebes, 4 grans d’all, sal, pebre i 1 bitxo (opcional)

 

1.       Tallo la carn a daus, salpebro i la fregeixo en un paella amb oli, els alls i el bitxo. Reservo en un bol.

2.       Afegeixo a la paella a foc més lent les dents d’all i la ceba ben picats. Ho coc uns deu minuts.

3.       Afegeixo els xampinyons, tallats, nets i escorreguts i els coc a foc fort uns cinc minuts

4.       Aboco un got de vi blanc, remeno, cuino un parell de minuts i...

5.       Afegeixo els daus de llom

6.       Afegeixo brou i ho coc uns vint minuts.

7.       Els darrers minuts de cocció aboco la nata líquida, remeno i deixo reposar

8.       Serveixo amb unes patates fregides o un arròs blanc.

 

 

Bon profit!





























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!