Dificultat
|
Fàcil
|
Temps
|
1h.’
|
Cost per ració
|
2€
|
Ingredients per unes 2 persones: uns 350 grams de
seitan tallat a daus grossos, 2 carbassons, 1 ceba, 8 tomàquets cherry, tomàquet
triturat (mig bol), oli d’oliva, sal, pebre, 2 dents d’all i alfàbrega fresca (o seca)
Aquesta recepta es fa en 2 fogons: en un hi faré
els espaguetis de carbassó i en un altre el seitan saltejat amb cherries i herbes.
Al final de tot es posa al plat tot junt.
1) (espaguetis)
Primer de tot faig els espaguetis de carbassó amb aquells aparells que venen a
moltes botigues de coses de la llar. Els deixo reposar en un bol amb paper de
cuinar perquè absorbeixi l’aigua.
2) (seitan
saltejat)Tallo el seitan a quadrats i el fregeixo amb 2 dents d’all a la paella
i amb alfàbrega, pebre i sal . A última hora hi afegeixo els tomàquets cherry
tallats per la meitat i si són més grans tallats a quarts. Deixo el foc tancat
amb el seitant i cherries perquè es mantingui calent.
3) (espaguetis)
Mentre descansen i treuen aigua els espaguetis: el sofregit com sempre faig els
sofregits: primer sofregeixo la ceba ben picadeta i ben petita, hi afegeixo
alguna cosa extra que tinc per la nevera (avui mig pebrot vermell i una pastanaga) però no és necessari.
4) (espaguetis)
Quan porti ja uns minuts hi afegeixo el tomàquet triturat, salpebro al gust.
5) (espaguetis)
Aboco mig got de vi blanc o de cava o si no en tinc doncs cervesa, o brou, o
aigua... i deixo que cogui uns 10 minuts
6) (espaguetis)
Miro que tot sigui ok i aleshores ho trec del foc i ho aboco en un pot llarg i
ho passo pel turmix.
7) (espaguetis)
La salsa que he obtingut (sofregit triturat) la torno a la paella amb un rajolí
d’oli i hi aboco els espaguetis, res, uns 3 o 4 minuts perquè m’agraden molt al
dente i per altra banda evitem que s’afegeixi aigua dels espaguetis.
8) I
ara ja presento el plat amb el seitan i els espaguetis tot junt.
Bon profit!
 |
els ingredients |
 |
faig els espaguetis de carbassó |
 |
i deixo reposar una estona sobre paper de cuina |
 |
tallo el seitna a daus grans |
 |
fregeixo |
 |
faig el sofregit primer fregeixo la ceba |
 |
afegeixo el pebrot |
 |
al seitan hi afegeixo els cherries i l'alfàbrega |
 |
un parell de minuts |
 |
el tomàquet |
 |
salpebro al gust |
 |
vi blanc |
 |
deixo coure una bona estoneta |
 |
trituro |
 |
damunt la salsa |
 |
serveixo seitan i espaguetis junts |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!