Menú

26 d’abr. 2019

Seitan acompanyat d'espaguetis de carbassó amb salsa de verdures




Dificultat
Fàcil
Temps
1h.’
Cost per ració
2€

Ingredients per unes 2 persones: uns 350 grams de seitan tallat a daus grossos, 2 carbassons, 1 ceba, 8 tomàquets cherry, tomàquet triturat (mig bol), oli d’oliva, sal, pebre, 2 dents d’all  i alfàbrega fresca (o seca)

Aquesta recepta es fa en 2 fogons: en un hi faré els espaguetis de carbassó i en un altre el seitan saltejat amb cherries i herbes. Al final de tot es posa al plat tot junt.


1)     (espaguetis) Primer de tot faig els espaguetis de carbassó amb aquells aparells que venen a moltes botigues de coses de la llar. Els deixo reposar en un bol amb paper de cuinar perquè absorbeixi l’aigua.
2)    (seitan saltejat)Tallo el seitan a quadrats i el fregeixo amb 2 dents d’all a la paella i amb alfàbrega, pebre i sal . A última hora hi afegeixo els tomàquets cherry tallats per la meitat i si són més grans tallats a quarts. Deixo el foc tancat amb el seitant i cherries perquè es mantingui calent.
3)    (espaguetis) Mentre descansen i treuen aigua els espaguetis: el sofregit com sempre faig els sofregits: primer sofregeixo la ceba ben picadeta i ben petita, hi afegeixo alguna cosa extra que tinc per la nevera (avui mig pebrot vermell i una pastanaga) però no és necessari.
4)    (espaguetis) Quan porti ja uns minuts hi afegeixo el tomàquet triturat, salpebro al gust.
5)    (espaguetis) Aboco mig got de vi blanc o de cava o si no en tinc doncs cervesa, o brou, o aigua... i deixo que cogui uns 10 minuts
6)    (espaguetis) Miro que tot sigui ok i aleshores ho trec del foc i ho aboco en un pot llarg i ho passo pel turmix.
7)    (espaguetis) La salsa que he obtingut (sofregit triturat) la torno a la paella amb un rajolí d’oli i hi aboco els espaguetis, res, uns 3 o 4 minuts perquè m’agraden molt al dente i per altra banda evitem que s’afegeixi aigua dels espaguetis.
8)    I ara ja presento el plat amb el seitan i els espaguetis tot junt.

Bon profit!



els ingredients


faig els espaguetis de carbassó

i deixo reposar una estona sobre paper de cuina



tallo el seitna a daus grans


fregeixo 

faig el sofregit primer fregeixo la ceba

afegeixo el pebrot

al seitan hi afegeixo els cherries i l'alfàbrega


un parell de minuts



el tomàquet


salpebro al gust

vi blanc

deixo coure una bona estoneta



trituro



damunt la salsa

serveixo seitan i espaguetis junts


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!