Menú

11 de gen. 2019

patates farcides de mozarela




Dificultat
Fàcil
Temps
1h 45’
Cost per ració
0,60€

Aquestes patates van molt bé per acompanyar algun altre plat o com entrant. Si algú és intolerant a la lactosa pots fer-les amb llet i formatge sense lactosa.  Resulta molt senzill de fer i soluciona un acompanyament o entrant.

Ingredients per unes 4/5 persones:  6 patates mitjanes del mateix tamany, ceba tendra, formatge mozzarella ratllat, crema de llet (uns 200 ml.), sal pebre, oli d’oliva.


1)     Primer de tot poso el forn a escalfar
2)    Netejo bé les patates, i les asseco, les pinto amb oli d’oliva i espolso amb sal. Les embolico amb paper d’alumini i les coc al forn durant uns 45 minuts a una temperatura entre 170 i 190 graus.
3)    Trec les patates, les obro per la meitat i les buido amb una cullera. Vaig posant la patata interior en un bol on la treballaré i vaig col·locant les patates en una safata per anar al forn.
4)    Tallo ben petita la ceba.
5)    Aixafo amb una forquilla o amb un estri d’aquells de fer puré de patata la patata del bol, salpebro al gust, afegeixo la ceba i remeno bé. Afegeixo crema de llet, però no tota, i vaig remenant fins aconseguir una textura que m’agradi.
6)    En aquest punt amb dues culleres vaig omplint les mitges patates. I al final poso la mozzarella per sobre i a gratinar al forn durant uns quinze o vint minuts.

Bon profit

els ingredients


pinto amb oli d'oliva


sal




ja les tinc cuites


obro i 


buido






les aixafo




afegeixo la ceba

salpebro




i remeno amb la crema de llet







omplo les patates amb el farcit




mozzarella i al forn a gratinar



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!