Dificultat
|
molt fàcil
|
Temps
|
20 minuts
|
Cost per ració
|
1 €
|
Aquesta salsa és molt fàcil de fer, és una varietat del pesto (pinyons, alfàbrega, parmesà...) però en lloc de pinyons: nous; en lloc d'alfàbrega: alvocat ... te un sabor molt suau i atipa molt. Us encantarà i segur que si la feu un cop no la fareu només un, repetiu segur. Bon profit i mans a l'obra !
Ingredients per unes 4/5 persones: 500 grams d’espaguetis, 1 alvocat, 250 grams d’espinacs, 1 llimona, 1 grapat de nous, oli d’oliva, pebre, sal, all
Ingredients per unes 4/5 persones: 500 grams d’espaguetis, 1 alvocat, 250 grams d’espinacs, 1 llimona, 1 grapat de nous, oli d’oliva, pebre, sal, all
1) Primer
de tot farem la salsa, un cop feta bullirem la pasta per menjar-nos-ho tot
calent. això sí, si tens poc temps poses la pasta a bullir i mentre bull vas fent.
2) Pelem
i tallem 4 dents d’all, pelem i tallem l’alvocat a trossets, netegem les fulles
d’espinacs i fem un suc amb la llimona
3) Ho
posem tot en un pot per triturar: all, alvocat, espinacs, suc de llimona, un
raig d’oli, sal i pebre
4) Ho
triturem i tastem. Rectifiquem de sal i pebre si cal. Posem la salsa en un bol
per servir-nos
5) Bullim
els espaguetis que quedin al dente (normalment 2 minuts abans que posi el
paquet aturem foc i mentre s’escorren i porten a taula s’acaben de coure)
6) Servim
els espaguetis i cadascú la salsa que vulgui
Bon profit!
![]() |
tots els ingredients per la salsa |
![]() |
anem posant al pot |
![]() |
aquí tenim la salsa |
![]() |
servim apart |
![]() |
són boníssims |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!