divendres, 22 de juny de 2018

Espaguetis amb salsa verda vegana (espinacs i alvocat)




Dificultat
molt fàcil
Temps
20 minuts
Cost per ració
1 €

Aquesta salsa és molt fàcil de fer, és una varietat del pesto (pinyons, alfàbrega, parmesà...) però en lloc de pinyons: nous; en lloc d'alfàbrega: alvocat ... te un sabor molt suau i atipa molt. Us encantarà i segur que si la feu un cop no la fareu només un, repetiu segur. Bon profit i mans a l'obra !


Ingredients per unes 4/5 persones: 500 grams d’espaguetis, 1 alvocat, 250 grams d’espinacs, 1 llimona, 1 grapat de nous, oli d’oliva, pebre, sal, all


1)     Primer de tot farem la salsa, un cop feta bullirem la pasta per menjar-nos-ho tot calent. això sí, si tens poc temps poses la pasta a bullir i mentre bull vas fent.
2)    Pelem i tallem 4 dents d’all, pelem i tallem l’alvocat a trossets, netegem les fulles d’espinacs i fem un suc amb la llimona
3)    Ho posem tot en un pot per triturar: all, alvocat, espinacs, suc de llimona, un raig d’oli, sal i pebre
4)    Ho triturem i tastem. Rectifiquem de sal i pebre si cal. Posem la salsa en un bol per servir-nos
5)    Bullim els espaguetis que quedin al dente (normalment 2 minuts abans que posi el paquet aturem foc i mentre s’escorren i porten a taula s’acaben de coure)
6)    Servim els espaguetis i cadascú la salsa que vulgui



Bon profit!



tots els ingredients per la salsa




anem posant al pot


aquí tenim la salsa

servim apart


són boníssims

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!