Macarrons amb salsa de formatge ràpids
Dificultat |
Mitjana |
temps de cocció |
10’ |
Cost per ració |
0,90€ |
Un plat fet en un pim-pam, mentre bulls la pasta fas la crema. Acabes barrejant-ho tot a la paella i ja està ! fàcil, econòmic, saborós i molt bo.
Ingredients per unes 2 persones:
Per la massa: 200 grams de macarrons, una terrina
de formatge d’untar (250 o 300 grams), 400ml de crema de llet, 2 ous, sal,
pebre blanca mòlta i oli d’oliva.
1. Primer de tot poso a
bullir els macarrons el temps que marqui el paquet (al dente), habitualment uns
7 o 8 minuts
2. Poso oli a escalfar en
una paella, afegeixo la crema de llet i la terrina de formatge i remeno bé per
treure els grumolls i aconseguir una crema homogènia, espolso pebre blanca
mòlta i afegeixo dos rovells d’ou i remeno bé. Aturo el foc
3. Escorro els macarrons i
els afegeixo a la crema. Saltejo un minut perquè tot quedi ben barrejat i ja
puc servir a taula.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!