Menú

24 de febr. 2023

macarrons amb salsa de formatge ràpids

 


Macarrons amb salsa de formatge ràpids 

 

Dificultat

Mitjana

temps de cocció

10’

Cost per ració

0,90€

 

Un plat fet en un pim-pam, mentre bulls la pasta fas la crema. Acabes barrejant-ho tot a la paella i ja està ! fàcil, econòmic, saborós i molt bo.

Ingredients per unes 2 persones:

Per la massa: 200 grams de macarrons, una terrina de formatge d’untar (250 o 300 grams), 400ml de crema de llet, 2 ous, sal, pebre blanca mòlta i oli d’oliva.

 

1.       Primer de tot poso a bullir els macarrons el temps que marqui el paquet (al dente), habitualment uns 7 o 8 minuts

2.       Poso oli a escalfar en una paella, afegeixo la crema de llet i la terrina de formatge i remeno bé per treure els grumolls i aconseguir una crema homogènia, espolso pebre blanca mòlta i afegeixo dos rovells d’ou i remeno bé. Aturo el foc

3.       Escorro els macarrons i els afegeixo a la crema. Saltejo un minut perquè tot quedi ben barrejat i ja puc servir a taula.

 

Bon profit!

 














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!