Dificultat
|
Molt fàcil
|
Temps
|
15’
|
Cost per ració
|
0,40€
|
Ingredients per unes 4/5 persones: 8 carbassons, 2 llimones (el suc), oli
d’oliva, sal, pebre.
1) Primer
de tot netejo bé els carbassons sota l’aigua, i passant un drap net i asseco
bé. Tallo la punta i poso un carbassó en el espiralizador (eina per taller les
verdures) per tal de tallar-lo i fer espaguetis. Els vaig col·locant en un bol
fins que acabo amb tots els carbassons. Mira bé que hagi una quantitat òptima,
a vegades per 4 persones amb 6 carbassons ja n’hi ha prou, tot dependrà de la
mida.
2) Salpebro,
ruixo amb oli d’oliva i suc de llimona. Els deixo reposar una bona estona. 1 hora aproximadament ja n'hi ha prou.
3) Serveixo
freds.
Bon profit!
![]() |
els ingredients estrella |
![]() |
salpebro |
![]() |
suc de llimona |
![]() |
barrejo bé i deixo macerar una bona estona |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!