Dificultat
|
baixa
|
Temps
|
30’
|
Cost per ració
|
1,10€
|
Ingredients per unes 4/5 persones: 500 grams de
macarrons, una peça de tofu, 4 pastanagues, 1 ceba gran, 5
tomàquets madurs (triturats), 3 dents d'all, orenga, sal, pebre, oli d’oliva, salsa de soja ...
1) Primer
de tot netegem i tallem les pastanagues ben petites (a daus millor)
2) Separem
la meitat del tofu. Tallem a daus totes dues meitats. Una meitat la posem a marinar amb salsa
de soja en un bol durant una estona.
3) Posem
en una olla ben fonda la ceba a fregir (amb unes dents d’all). La idea és aromatitzar l'oli amb l'all, després els podem treure però jo els deixo fins al final.
4) Mentre posem
en una olla plena d’aigua bullent la pasta a coure al dente, (en aquest cas els
macarrons, aproximadament uns 7 minuts) i aprofitem mentre bull per anar fent la salsa.
5) Després
de coure la ceba uns 5 minuts hi afegim la pastanaga a daus i deixem coure 5
minuts més, 5 minuts més i hi afegim la meitat del tofu ben petit (probablement
es desfarà una mica com si fossin molles de pa ) i el tomàquet a daus o bé
triturat .
Espolsem orenga i salpebrem al gust. Ho deixem coure tot uns 15 minuts més. En total, des que hem posat la ceba, estarà coent tot uns 25 minuts aproximadament.
Espolsem orenga i salpebrem al gust. Ho deixem coure tot uns 15 minuts més. En total, des que hem posat la ceba, estarà coent tot uns 25 minuts aproximadament.
6) Escorrem
la pasta i l’afegim al sofregit juntament amb els daus marinats. Ho deixem
coure un parell de minuts remenant bé perquè tot s’impregni del sabor i de tots
els ingredients. Rectifiquem de pebre i sal. Finalment, podem gratinar al forn amb formatge ratllat uns minuts.
Bon profit!
![]() |
els ingredients |
![]() |
tallem el tofu a daus petits |
![]() |
la meitat a marinar amb salsa de soja |
![]() |
els alls amb oli |
![]() |
sofregim la ceba i.. |
![]() |
afegim la pastanaga |
![]() |
i la salsa de tomàquet |
![]() |
orenga |
![]() |
el tofu |
![]() |
anem fent la salsa |
![]() |
afegim els macarrons al dente |
![]() |
i servim calents |
Quina pinta Judith!!
ResponEliminaMolt bona recepta, l'he fet avui i ha sortit molt bona, gràcies!!!
ResponElimina