Menú

15 de set. 2023

Rovellons amb butifarra negra


Dificultat
Fàcil
Temps
35’
Cost per ració
3,60€

Ingredients per unes 4/5 persones: 1, 5 kg de rovellons mitjanets o petits, una cabeça d’alls, oli d’oliva, un manat de julivert fresc, 2 botifarres del perol (negres), pa de pagès, sal i pebre negre.

1)     Primer de tot fregirem els alls en una cassola amb oli d’oliva
2)    Esparraquem les botifarres, traiem la pell, i les tallem a daus petits.
3)    Afegim els rovellons nets i sencers a la cassola i els salpebrem.
4)    Que deixin anar l’aigua. Mentre posem el forn a escalfar a 180 graus.
5)    Hi afegim les botifarres i coem 5 minuts.
6)    En un bol barregem l’all i julivert tallat ben petit, el pa a daus i els troncs dels rovellons i ho salpebrem tot
7)    Ho afegim a la cassola i ho posem a coure al forn uns 10 minuts a 180 graus.

Bon profit!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!