Dificultat
|
Mitjana
|
Temps
|
1 hora
|
Cost per ració
|
1,20€
|
Ingredients per unes 4/5 persones: 3 ous, 3 iogurts blancs, 180 grams de sucre,
250 grams de mati i 30 grams de formatge d’untar, 30 grams de maizena, un
grapat de panses (uns 40 grams), una mica de licor per cobrir les panses (rom,
brandi...), mantega per untar el motlle.
1) Primer
de tot mesuro tots els ingredients.
2) Posar
les panses en un got i cobrir-les amb licor.
3) En
un bol afegeixo tots els ingredients ¡, no importa l'ordre i es pot fer a mà o bé amb unes varilles elèctriques: ous, sucre, iogurts, mató,
formatge d’untar, maizena.
4) Posar
tot en un motlle per anar a forn
5) Abocar-hi
les panses escorregudes
6) Coure
al forn uns 150 graus uns 40’ (forn a sota i a sobre) Si no volem que se’ns cremi
de dalt a mitja cocció podem cobrir el pastís amb paper d’alumini.
Bon profit!
![]() |
ingredients |
![]() |
panses en remull |
![]() |
barrejo tots els ingredients |
![]() |
bato amb les varilles |
![]() |
aboco al motlle |
![]() |
ja està fet. |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!