Dificultat |
Fàcil |
Temps |
2 dies |
Cost per ració |
0,30€ |
Òbviament no és un formatge,
és tofu marinat que recorda el formatge feta. Resulta boníssim, i aconseguim
una textura i sabors similars al formatge grec. A més a més és un aliment molt
sa, nutritiu, sens greix ni colesterol i fàcil de preparar.
Ingredients per un pot (unes 4 racions): una peça de tofu, oli d’oliva, sal, pebre
negre, suc de mitja llimona, 1 dent d’all, 2 caienes petites, timó, orenga
(herbes provençals també van bé), all en pols i aigua.
1) Trec
el tofu de l’embolcall i l’asseco bé. El tallo a daus iguals.
2) Poso
els daus de tofu en un bol ample (o un plat) i el rego amb el suc de llimona i
vaig afegint tots els ingredients.
3) Remeno
bé perquè tots els daus s’impregnin de les espècies
4) Col·loco
els daus de tofu dins un pot amb tot el marinat.
5) Acabo
de cobrir amb aigua fins que tots els daus estiguin coberts. Tapo i deso a la
nevera.
6) En
un parell de dies ja està preparat per menjar i pot desar-se a la nevera un
parell de setmanes.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!