Menú

2 de maig 2021

formatge feta VEGÀ

 


 


Dificultat

Fàcil

Temps

2 dies

Cost per ració

0,30€

 

Òbviament no és un formatge, és tofu marinat que recorda el formatge feta. Resulta boníssim, i aconseguim una textura i sabors similars al formatge grec. A més a més és un aliment molt sa, nutritiu, sens greix ni colesterol i fàcil de preparar.

 

Ingredients per un pot (unes 4 racions):  una peça de tofu, oli d’oliva, sal, pebre negre, suc de mitja llimona, 1 dent d’all, 2 caienes petites, timó, orenga (herbes provençals també van bé), all en pols i aigua.

  

1)    Trec el tofu de l’embolcall i l’asseco bé. El tallo a daus iguals.

2)    Poso els daus de tofu en un bol ample (o un plat) i el rego amb el suc de llimona i vaig afegint tots els ingredients.

3)    Remeno bé perquè tots els daus s’impregnin de les espècies

4)    Col·loco els daus de tofu dins un pot amb tot el marinat.

5)    Acabo de cobrir amb aigua fins que tots els daus estiguin coberts. Tapo i deso a la nevera.

6)    En un parell de dies ja està preparat per menjar i pot desar-se a la nevera un parell de setmanes.

 

Bon profit!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!