Cassola d’arròs amb pinxos
Dificultat |
Mitjana |
temps |
30’ |
Cost per ració |
1,30€ |
Un arròs aromatitzat amb els pinxos i
les verdures i les espècies afegides. Un plat saborós i molt senzill de fer.
Ingredients per unes 8 persones: 1k de pinxos en daus
(carn macerada), 800 grams d’arròs
basmati, 3 pastanagues, 2 cebes mitjanes, 1 carbassó, 1 pebrot vermell, oli d’oliva,
sal, pebre negre, curri en pols.
1.
Primer de netejo les verdures i les tallo a trossets
ben petits
2.
Poso els pinxos en una cassola amb oli d’oliva, tot
ben calent i els coc fins que estiguin daurats.
3.
Afegeixo la ceba, remeno i deixo coure uns minuts
4.
Afegeixo la resta de les verdures: les pastanagues, el
pebrot, i coc una estoneta bé.
5.
Per acabar, afegeixo el carbassó, i ara coc uns 5’.
6.
Aparto la cassola i deixo que els sabors s’intensifiquin.
7.
Escorro l’arròs basmati i l’afegeixo a la cassola de
les verdures i els pinxos i ho coc uns minuts remenant bé. Salpebro al gust i
afegeixo curri per aromatitzar.
8.
I ja està, es pot servir calent o tebi, com t’agradi
més.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!