Menú

26 de nov. 2021

paella de costelles i pebrots

 



Dificultat

Mitjana

Temps

1 hora

Cost per ració

2,10€


Ingredients (per unes 8 persones) : 700 grams d’arròs, 1500 grams de costelles de porc tallades petites; les verdures: 1 pebrot verd, 1 vermell,, 1 pebrot groc,  uns 300 grams de tomàquet triturat, oli d’oliva, 2 dents d’all, 1 bitxo, pebre vermell, pebre negre, sal. unes branques de romaní, 1400 grams de brou de verdures o pollastre.

 

1.      Primer sofregeixo les costelles de porc a la paella amb oli d’oliva, el bitxo i els alls i les aparto.

2.      Sofregeixo els pebrots tallats ben petits. Poso unes branques de romaní per aromatitzar.

3.      Afegeixo el tomàquet triturat, salpebro i deixo coure uns 10’

4.      Incorporo les costelles i coc durant uns 10 minuts. Salpebro al gust. I aromatitzo amb herbes o les espècies que m’agradin (jo hi poso pebre vermell dolç, pebre vermell picant, pebre negre)

5.      En aquest punt aturo el foc, tapo i deixo reposar el sofregit una estona. Es pot fer d’un dia per l’altre. Aleshores ho deso en un taper.

6.      Continuo. Escalfo el sofregit, afegeixo l’arròs i remeno bé.

7.      Mentre escalfo el brou que sigui ben ben calent

8.      Aboco el brou damunt l’arròs i tapo. Coc durant 15 minuts, els primers 5 minuts a foc fort, després abaixo, i els últims 5 minuts a foc fort. Deixo reposar tapat uns minuts i a taula.

 

Bon profit!


























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!