Llimonada de casa
Dificultat |
Fàcil |
Temps de maceració Temps |
2 hores 20’ |
Cost per ració (1 litre) |
0,30€ |
Una llimonada casolana, fàcil de fer i a punt per quan
la necessitis.
Ingredients per unes 6 a 8 llimonades d’un litre: 2 kg de llimones, 500 grams de sucre (quantitat de sucre orientativa) i unes fulles de menta (opcional)
1. Primer de tot, netejo
les llimones. Trec la pell de les llimones les pico i les barrejo amb el sucre.
Ho deixo macerar un parell d’hores.
2. Trec la part blanca de les
llimones i trec les llavors.
3. Ho poso tot en un bol i
ho trituro bé.
4. Afegeixo el sucre amb
les pells de llimona triturades i torno a triturar tot bé.
5. Ho passo tot per un
tamís
6. Aquest suc, una part el
poso en una ampolla de vidre i la resta la congelo.
7. Amb el suc extret hi
afegeixo aigua i remeno bé. Si la vull freda més ràpidament hi afegeixo glaçons
d’aigua. I unes fulles de menta i a la nevera.
8. Dies després, quan vull
fer llimonada, trec una porció del suc concentrat congelat, el barrejo amb
aigua (les proporcions al gust) i ja tinc llimonada al moment.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!