Menú

13 de març 2020

carbassons marinats al forn



Dificultat
Fàcil
Temps preparació 
Temps marinat 
Temps cocció 
10'
2 hores
15' 
Cost per ració
0,40€

Ingredients per unes 2 persones:  2 carbassons, all i julivert picats (un parell de culleradetes de postres), pebre negre, orenga, pebrot vermell, sal, i oli d’oliva

1)     Primer de tot netejo bé els carbassons, els tallo a làmines i col·loco en un bol
2)    Començo a marinar-los amb l’all i julivert, salpebro i un raig d’oli d’oliva. Hi afegeixo l’orenga seca mòlta i el pebrot vermell.
3)    Ho remeno tot bé i deixo reposar una estona (mitja hora és suficient). Poso el forn a escalfar a uns 180 graus
4)    Col·loco en una safata amb paper de forn els carbassons i aboco el suc de la marinada per sobre i al forn durant uns 20 minuts a uns 200 graus (atenció el temps i intensitat del forn, cada forn és diferent, jo, per exemple sempre he de vigilar i posar menys intensitat)
5)    I ja estan per menjar-se’ls

Bon profit!



tots els ingredients: bàsicament carbassons i espècies


afegeixo les espècies per capes

remeno força

a safata pel forn



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!