Dificultat
|
Fàcil
|
Temps preparació
Temps marinat Temps cocció |
10'
2 hores 15' |
Cost per ració
|
0,40€
|
Ingredients per unes 2 persones: 2 carbassons, all i julivert picats (un
parell de culleradetes de postres), pebre negre, orenga, pebrot vermell, sal, i
oli d’oliva
1) Primer
de tot netejo bé els carbassons, els tallo a làmines i col·loco en un bol
2) Començo
a marinar-los amb l’all i julivert, salpebro i un raig d’oli d’oliva. Hi
afegeixo l’orenga seca mòlta i el pebrot vermell.
3) Ho
remeno tot bé i deixo reposar una estona (mitja hora és suficient). Poso el
forn a escalfar a uns 180 graus
4) Col·loco
en una safata amb paper de forn els carbassons i aboco el suc de la marinada
per sobre i al forn durant uns 20 minuts a uns 200 graus (atenció el temps i
intensitat del forn, cada forn és diferent, jo, per exemple sempre he de
vigilar i posar menys intensitat)
5) I
ja estan per menjar-se’ls
Bon profit!
![]() |
tots els ingredients: bàsicament carbassons i espècies |
![]() |
afegeixo les espècies per capes |
![]() |
remeno força |
![]() |
a safata pel forn |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!