Menú

29 de jul. 2022

Pastís de pastanaga i coco de l'Elena

 


Una delícia de pastís, suau, fresc, saborós i tan senzill de fer que segurament passarà a ser part de les teves receptes de casa. Me’l va explicar una bona amiga, que el te com a recepta de la família. Gràcies Elena !

 

Dificultat

Fàcil 

Temps

temps de descans 

30’

8h

Cost per ració**

1,50€

** els melindros els he fet a casa i m’han sortit a molt bon preu


 Ingredients per un pastís per unes 4/6 persones:  1500 grams de pastanagues, uns 300 grams de coco ratllat, i uns 20 melindros. Un got de moscatell.

 1.      Primer de tot, mesuro tots els ingredients. 

2.   Poso les pastanagues pelades i tallades a bullir durant uns 25 minuts amb aigua calenta. Les deixo escórrer bé i les aixafo. Avui he fet servir un passapurés però es pot fer amb una forquilla. Deixo aquesta crema reposar i escórrer perquè marxi tota l’aigua.

Barrejo la crema de pastanaga amb el coco ratllat desant una bona part per després cobrir el pastís.

 

3. Avui he fet els melindros a casa però els pots comprar perfectament. Recomano que siguin bons, de qualitat, dels de pastisseria.

Aquí tens la recepta dels melindros vegans

melindros vegans

 

4. En un taper poso paper de forn a la base. I començo a fer capes.

Col·loco una primera capa de melindros i ruixo amb el moscatell. Poso la crema de pastanaga amb coco per sobre i torno a repetir el mateix. Puc fer una, dues, tres o quatre capes. Això dependrà de la mida del motlle i de la quantitat d’ingredients que tinguem.

5. Acabo espolsant tot de coco per sobre.

6. Tapo i deixo a la nevera reposar d’un dia per l’altre.

7. Serveixo fred.

 

 

Bon profit!


































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!