Una delícia de pastís, suau, fresc, saborós i tan senzill de fer que segurament passarà a ser part de les teves receptes de casa. Me’l va explicar una bona amiga, que el te com a recepta de la família. Gràcies Elena !
Dificultat |
Fàcil |
Temps temps de descans |
30’ 8h |
Cost per ració** |
1,50€ |
** els melindros els he fet a casa i m’han
sortit a molt bon preu
Ingredients per un pastís per unes 4/6 persones: 1500 grams de pastanagues, uns 300 grams de coco ratllat, i uns 20 melindros. Un got de moscatell.
1. Primer de tot, mesuro
tots els ingredients.
2. Poso les pastanagues
pelades i tallades a bullir durant uns 25 minuts amb aigua calenta. Les deixo
escórrer bé i les aixafo. Avui he fet servir un passapurés però es pot fer amb
una forquilla. Deixo aquesta crema reposar i escórrer perquè marxi tota l’aigua.
Barrejo la crema de pastanaga amb el coco ratllat desant una bona part per
després cobrir el pastís.
3. Avui he fet els melindros a casa però
els pots comprar perfectament. Recomano que siguin bons, de qualitat, dels de
pastisseria.
Aquí tens la recepta dels melindros vegans
4. En un taper poso paper de forn a la
base. I començo a fer capes.
Col·loco una primera capa de melindros i ruixo amb el moscatell. Poso la crema
de pastanaga amb coco per sobre i torno a repetir el mateix. Puc fer una, dues,
tres o quatre capes. Això dependrà de la mida del motlle i de la quantitat d’ingredients
que tinguem.
5. Acabo espolsant tot de coco per sobre.
6. Tapo i deixo a la nevera reposar d’un
dia per l’altre.
7. Serveixo fred.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!