Dificultat
|
Mitjana
|
Temps
|
25 minuts
|
Cost per ració
|
1,50€
|
Una amanida molt fàcil de fer, amb una combinació fabulosa d’ingredients
crus que aporten vitamines i més nutrients interessants, i energia amb les nous
i els alvocats. Color, sabor i salut! Què més volem ? Et proposo que la facis a
casa i veuràs com passarà a ser part de la teva dieta setmanal.
Ingredients
per unes 4 persones: 250 grams d’arròs basmati
(va millor), un bon assortit de rúcula (o canonges o enciams diversos), 1
alvocat, un grapat de nous, oli d’oliva, sal, pebre negre i vinagre.
1)
Rento l’arròs dins un
colador i li passo 3 o 4 cops aigua i el coc a foc mig amb sal uns deu minuts en
els quals ...
2)
Netejo la rúcula o
enciams. Tallo l’alvocat i trenco les nous.
3)
Refredo l’arròs i l’escorro.
4)
En un bol barrejo l’arròs
amb tots els ingredients, amaneixo al gust i deixo reposar una estona abans de
servir.
Bon
profit!
![]() |
els ingredients |
![]() |
tallo l'alvocat |
![]() |
bullo l'arr`òs 10 minuts |
![]() |
trossejo les nous |
![]() |
refredo i escorro |
![]() |
i presento tot junt |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!