5 de juny 2020

amanida d’arròs, rúcula, alvocat i nous


Dificultat
Mitjana
Temps
25 minuts
Cost per ració
1,50€

Una amanida molt fàcil de fer, amb una combinació fabulosa d’ingredients crus que aporten vitamines i més nutrients interessants, i energia amb les nous i els alvocats. Color, sabor i salut! Què més volem ? Et proposo que la facis a casa i veuràs com passarà a ser part de la teva dieta setmanal.


Ingredients per unes 4 persones:  250 grams d’arròs basmati (va millor), un bon assortit de rúcula (o canonges o enciams diversos), 1 alvocat, un grapat de nous, oli d’oliva, sal, pebre negre i vinagre.

1)     Rento l’arròs dins un colador i li passo 3 o 4 cops aigua i el coc a foc mig amb sal uns deu minuts en els quals ...
2)    Netejo la rúcula o enciams. Tallo l’alvocat i trenco les nous.
3)    Refredo l’arròs i l’escorro.
4)    En un bol barrejo l’arròs amb tots els ingredients, amaneixo al gust i deixo reposar una estona abans de servir.


Bon profit!


els ingredients



tallo l'alvocat

bullo l'arr`òs 10 minuts


trossejo les nous

refredo i escorro

i presento tot junt


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!