Menú

2 de juny 2023

salmó a la taronja

 


Salmó a la taronja

  

Dificultat

Mitjana

temps de preparació

30’

Cost per ració

7€

 

Un plat molt fàcil de fer, molt nutritiu i saludable. Jo, avui l’he acompanyat d’unes patates bullides.

 

Ingredients per unes dues persones: 2 talls generosos de salmó, una ceba de Figueres, 3 dents d’all, una cullerada gran de farina, 2 taronges grans (ratllarem la pell i extraurem el suc), sal, oli d’oliva, pebre negra, unes fulles de julivert.

Per acompanyar; unes patates o una amanida o un arròs blanc.

 

1.       Primer de tot, salpebro els talls de salmó.

2.       En una paella amb un xic d’oli d’oliva marco els talls banda i banda i els aparto.

3.       Mentrestant, tallo la ceba ben petita i pico els alls.

4.       Aboco la ceba a la paella, coc uns 10 minuts i afegeixo l’all ben picat. Deixo coure 5 minuts més.

5.       Ratllo la pell de les taronges i l’afegeixo a la ceba.

6.       Afegeixo una cullerada de farina i remeno bé, que es torri durant un minutet i

7.       Afegeixo el suc de les dues taronges. I de seguida afegeixo els talls de llom, espolso julivert picat per sobre i deixo coure un parell de minuts.

 

 

Bon profit!





















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!