26 de juny 2020

alvocats farcits d’arròs




Dificultat
Mitjana
Temps
1h
Cost per ració
2,15€

Ingredients per unes 2 persones: 2 alvocats, una tassa d’arròs basmati, un tomàquet madur, 1 ceba, 1 dent d’all, unes quantes cullerades de blat de moro cuit, rúcula, llorer, una llimona, oli, pebre negre, sal i alfàbrega.

1)     Primer de tot preparem les verdures. Pelem i tallem ben petits els alls, la ceba, els xampinyons i el tomàquet.
2)    I en una cassola o paella amb oli d’oliva ho sofregim tot. Primer poso la ceba i l’all,..
3)    Hi afegeixo l’arròs i una mica més d’oli i ...
4)    Ara, molt important hi afegeixo aigua, el doble que el d’arròs (com sempre) o sigui avui 2 tasses i deixo coure durant uns 10 minuts si és basmati i uns 15 minuts si és arròs rodó (tipus per paella)
5)    Veig que ja no hi ha aigua i que l’arròs està cuit al dente. Aturo el foc i que reposi uns minuts
6)    Tallo els alvocats per la meitat, els buido amb una cullera però avui deixo una mica d’alvocat per fer més cos a sota
7)    Barrejo l’arròs amb l’alvocat triturat
8)    Afegeixo els tomàquets a la mescla d’abans.
9)    Salpebro al gust, pico alfàbrega i ho afegeixo ... el blat de moro cuit
10)  Farceixo els alvocats (les 4 meitats) i ho decoro amb rúcula i ruixo suc de llimona per sobre. Puc decorar amb rodanxes de llimona
A descansar a la nevera i menjar en una estoneta

Bon profit!




els ingredients

tallem les verdures



afegim l'arròs


i l'aigua



fem la crema d'alvocat


barregem bé i afegim les verdures restants

farcim els alvocats amb l'arròs i totes les verdures



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!