Dificultat
Fàcil
Temps
1h
Cost per ració
0,60€
Ingredients per unes 4/5
persones: 9 ous, 3 porros, espinacs frescos (uns 250/300 grams), 1 ceba, oli d’oliva,
pebre, sal, i 3 grans d’all.
1)
Primer de tot farem netegem bé les
verdures. Fem escórrer bé els espinacs.
2)
Tallem els porros en rodanxes molt fines i
la ceba en trossets petits. Els espinacs també els tallem petits.
3)
En una paella aromatitzem amb les dents d’all
pelades l’oli d’oliva i traiem els alls abans no se’ns cremin.
4)
Hi sofregim la ceba i el porro fins que
sigui una mica daurat i siguin tous.
5)
Mentre es fan batem els ous amb sal i pebre
en un bol gran.
6)
Apart sofregim les fulles d’espinacs en una
paella amb un pèl d’oli.
7)
Barregem totes les verdures amb els ous i
ho aboquem a una paella per fer la truita.
8)
La coem a foc lent (un 4 sobre 10 en
inducció) durant uns 12 minuts i li donem la volta i deixem coure 5’ més. La
clau perquè quedi bé és coure a foc lent i tapada. De tant en tant sacsegem la
paella perquè no s’enganxi i mirem com està de cocció. Jo la giro quan veig que
a la part superior del centre encara queda un pèl de suc. En aquest punt és
quan li dono la volta i deixo coure uns minuts més.
9)
Servim calenta, tèbia o freda a gust de
cadascú. Resulta original i molt gustosa.
Bon profit!
Dificultat
|
Fàcil
|
Temps
|
1h
|
Cost per ració
|
0,60€
|
Ingredients per unes 4/5
persones: 9 ous, 3 porros, espinacs frescos (uns 250/300 grams), 1 ceba, oli d’oliva,
pebre, sal, i 3 grans d’all.
1)
Primer de tot farem netegem bé les
verdures. Fem escórrer bé els espinacs.
2)
Tallem els porros en rodanxes molt fines i
la ceba en trossets petits. Els espinacs també els tallem petits.
3)
En una paella aromatitzem amb les dents d’all
pelades l’oli d’oliva i traiem els alls abans no se’ns cremin.
4)
Hi sofregim la ceba i el porro fins que
sigui una mica daurat i siguin tous.
5)
Mentre es fan batem els ous amb sal i pebre
en un bol gran.
6)
Apart sofregim les fulles d’espinacs en una
paella amb un pèl d’oli.
7)
Barregem totes les verdures amb els ous i
ho aboquem a una paella per fer la truita.
8)
La coem a foc lent (un 4 sobre 10 en
inducció) durant uns 12 minuts i li donem la volta i deixem coure 5’ més. La
clau perquè quedi bé és coure a foc lent i tapada. De tant en tant sacsegem la
paella perquè no s’enganxi i mirem com està de cocció. Jo la giro quan veig que
a la part superior del centre encara queda un pèl de suc. En aquest punt és
quan li dono la volta i deixo coure uns minuts més.
9)
Servim calenta, tèbia o freda a gust de
cadascú. Resulta original i molt gustosa.
Bon profit!
![]() |
els ingredients |
![]() |
aromatitzem l'oli |
![]() |
sofregim porro i ceba |
![]() |
barregem tot bé |
![]() |
a punt per menjar |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!