dijous, 15 de novembre de 2018

Truita de porros i espinacs



Dificultat
Fàcil
Temps
1h
Cost per ració
0,60€

Ingredients per unes 4/5 persones: 9 ous, 3 porros, espinacs frescos (uns 250/300 grams), 1 ceba, oli d’oliva, pebre, sal, i 3 grans d’all.

1)     Primer de tot farem netegem bé les verdures. Fem escórrer bé els espinacs.
2)    Tallem els porros en rodanxes molt fines i la ceba en trossets petits. Els espinacs també els tallem petits.
3)    En una paella aromatitzem amb les dents d’all pelades l’oli d’oliva i traiem els alls abans no se’ns cremin.
4)    Hi sofregim la ceba i el porro fins que sigui una mica daurat i siguin tous.
5)    Mentre es fan batem els ous amb sal i pebre en un bol gran.
6)    Apart sofregim les fulles d’espinacs en una paella amb un pèl d’oli.
7)    Barregem totes les verdures amb els ous i ho aboquem a una paella per fer la truita.
8)    La coem a foc lent (un 4 sobre 10 en inducció) durant uns 12 minuts i li donem la volta i deixem coure 5’ més. La clau perquè quedi bé és coure a foc lent i tapada. De tant en tant sacsegem la paella perquè no s’enganxi i mirem com està de cocció. Jo la giro quan veig que a la part superior del centre encara queda un pèl de suc. En aquest punt és quan li dono la volta i deixo coure uns minuts més.
9)    Servim calenta, tèbia o freda a gust de cadascú. Resulta original i molt gustosa.

Bon profit!


els ingredients

aromatitzem l'oli


sofregim porro i ceba

barregem tot bé


a punt per menjar


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!