Menú

18 de gen. 2019

guacamole casolà






Dificultat
Fàcil
Temps
15’
Cost per ració
0,90€

Ingredients per unes 4 persones:  2 alvocats, 1 llima, 1 ceba tendra, 2 tomàquets madurs, sal, una mica de coriandre i un bitxo o “xile” (opcional)
I per acompanyar: una bossa de nachos

1)     Primer de tot obrim i traiem el suc de la llima
2)    Obrim l’alvocat per la meitat, traiem el pinyol i la polpa amb una cullera gran. En un bol l’aixafem amb una forquilla i reguem amb la llima perquè així no ennegreix.
3)    Piquem la ceba ben petita. I fem el mateix amb el tomàquet.
4)    Ho afegim a la barreja d’abans.
5)    Finalment afegim el coriandre picadet, salpebrem i afegim mig bitxo picadet si es vol picant. A casa jo no he fet el pas 5 perquè no els agrada el guacamole picant.


Bon profit!








tallem pel mig i li donem la volta i..

en aquest punt li traiem el pinyol

i amb una cullera buidem extraient la polpa només


reguem amb la llima


i aixafem bé


afegim la ceba picada

i el tomàquet


salem al gust

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!