Dificultat
|
Fàcil
|
Temps
|
15’
|
Cost per ració
|
0,90€
|
Ingredients per unes 4 persones: 2 alvocats, 1 llima, 1 ceba tendra, 2 tomàquets madurs, sal, una mica de coriandre i un bitxo o “xile” (opcional)
I per acompanyar: una bossa de nachos
1) Primer
de tot obrim i traiem el suc de la llima
2) Obrim
l’alvocat per la meitat, traiem el pinyol i la polpa amb una cullera gran. En
un bol l’aixafem amb una forquilla i reguem amb la llima perquè així no
ennegreix.
3) Piquem
la ceba ben petita. I fem el mateix amb el tomàquet.
4) Ho
afegim a la barreja d’abans.
5) Finalment
afegim el coriandre picadet, salpebrem i afegim mig bitxo picadet si es vol
picant. A casa jo no he fet el pas 5 perquè no els agrada el guacamole picant.
Bon profit!
![]() |
tallem pel mig i li donem la volta i.. |
![]() |
en aquest punt li traiem el pinyol |
![]() |
i amb una cullera buidem extraient la polpa només |
![]() |
reguem amb la llima |
![]() |
i aixafem bé |
![]() |
afegim la ceba picada |
![]() |
i el tomàquet |
![]() |
salem al gust |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!