Menú

8 d’oct. 2021

albergínies al forn a la italiana

 



Dificultat

Fàcil

Temps

1hora

Cost per ració

2,50€


Ingredients:  2 albergínies, 150 grams de formatge parmesà o pecorino ratllat, 200 grams de salsa de tomàquet natural, unes fulles d’alfàbrega fresca, i sal. 

 

  1. Primer de tot netejo les albergínies i les tallo a rodanxes d’uns 3cm de gruix, les salo i les deixo suar uns 20’
  2. Un cop suades, passo paper absorbent per sobre per assecar-les bé i les coloco en una safata per anar al forn.
  3. Les coc al forn uns 10 minuts a uns 180 graus
  4. Les trec i poso a sobre la salsa de tomàquet, l’alfàbrega picadeta i el formatge ratllat
  5. i les torno a posar al forn, ara a gratinar, només el de sobre, uns 10 minuts a uns 180 graus



Bon profit!














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!