Dificultat |
Mitjana |
Temps de preparació Temps cocció |
10’ 5’ |
Cost per ració |
1,8€ |
1) Primer
de tot netejo els musclos bé. Els col·loco dins l’aigüera amb molta aigua i els
vaig traient un a un i ajudant-me d’un ganivet trec totes les impureses, si hi
ha petxines, algues, fils, ... i l’aigua ajuda a treure la sorra. Els vaig col·locant
nets en un bol gran.
2) En
una olla hi aboco tot el cava (també pots usar vi blanc), l’aigua, les dents d’all,
sal, un bon raig d’oli d’oliva, el llorer i el suc de la llimona.
3) Ho
poso al foc i quan comença a bullir hi afegeixo tots els musclos nets. Ho deixo
coure uns 5 minuts tapat perquè es facin amb tots els vapors. Quan veig que els
musclos s’han obert tots senyal que ja estan fets.
4) Els
porto a taula i a gaudir.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!