18 de set. 2020

Musclos al vapor




Dificultat

Mitjana

Temps de preparació

Temps cocció

10’

5’

Cost per ració

1,8€

 Ingredients per unes 6 persones:   2 kg de musclos, 2 gots de cava, 2 gots d’aigua, una llimona, 3 o 4 dents d’all, oli d’oliva, 1 fulla de llorer, julivert i sal.

 

1)     Primer de tot netejo els musclos bé. Els col·loco dins l’aigüera amb molta aigua i els vaig traient un a un i ajudant-me d’un ganivet trec totes les impureses, si hi ha petxines, algues, fils, ... i l’aigua ajuda a treure la sorra. Els vaig col·locant nets en un bol gran.

2)    En una olla hi aboco tot el cava (també pots usar vi blanc), l’aigua, les dents d’all, sal, un bon raig d’oli d’oliva, el llorer i  el suc de la llimona.

3)    Ho poso al foc i quan comença a bullir hi afegeixo tots els musclos nets. Ho deixo coure uns 5 minuts tapat perquè es facin amb tots els vapors. Quan veig que els musclos s’han obert tots senyal que ja estan fets.

4)    Els porto a taula i a gaudir.

  

Bon profit!












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!