Menú

5 de gen. 2024

curri vegà de cigrons



Curri vegà de cigrons i espinacs

 

Dificultat

Mitjana

Temps

35’

Cost per ració

1,20€

 

Un plat vegà deliciós, amb ingredients sans i un toc de color i aromes d’orient. T’encantarà !


Ingredients per unes 4 persones: 600 grams de cigrons cuits, 1 ceba gran, 2 pebrots, 3 o 4 pastanagues, 1 carbassó, uns espinacs frescos, mig litre de brou de verdures, una cullerada de farina de blat de moro (o maizena), mitja tassa de tomàquet triturat natural, un parell de cullerades soperes de curri en pols, sal, pebre i oli d’oliva.

 

1.       Primer de tot netejo les verdures i poso a escórrer els cigrons (si són de pot).

2.       Tallo la ceba ben petita, i faig el mateix amb els pebrots, les pastanagues i el carbassó.

3.       En una cassola i amb un xic d’oli d’oliva aboco la ceba, la coc uns 5 minuts i afegeixo els pebrots, 5 minuts més i afegeixo les pastanagues i el carbassó i coc uns 10 minuts.

4.       Salpebro al gust i aleshores afegeixo el tomàquet, remeno i afegeixo el curri. Remeno tot bé i aboco els cigrons.

5.       Aboco un xic de brou en una tassa (per la meitat aproximadament) de brou calent. Hi afegeixo la farina i remeno fins que quedi dissolta.

6.       Afegeixo aquest preparat a la resta del brou i l’aboco sobre els cigrons.

7.       Ho deixo coure tot uns 10 minuts. Afegeixo els espinacs i deixo coure 5 minuts més.

8.       Serveixo a taula calent. Es pot acompanyar amb arròs basmati.

 

Bon profit!






























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!