Menú

28 d’abr. 2023

Pollastre amb salsa de mostassa, cervesa i ceba

 


Pollastre amb salsa de mostassa, cervesa i ceba

  

Dificultat

Mitjana

Temps de preparació

40’

Cost per ració

3,10€

 

Un pollastre deliciós. La ceba li dóna un toc especial, i, entre totes les espècies, aquest plat serà un dels teus clàssics a casa. 

  

Ingredients per unes 2 persones:

2 pits de pollastre, 1 ceba roja, 3 dents d’all, una nou de mantega, oli d’oliva, sal, pebre negre, una culleradeta de cadascuna d’aquestes espècies: pebrot vermell dolç, all sec, julivert. Per la salsa: una cullerada gran de mostassa, 2 de salsa de soja i uns 100ml de cervesa. 

 

1.       Primer de tallo els pits fent uns talls transversals (uns 4 o 5) just perquè s’impregni per dins i es cogui bé.

2.       Afegeixo totes les espècies damunt el pollastre, l’all sec, el pebrot, la sal, pebre negre, julivert sec i oli d’oliva. Ho remeno tot bé perquè tot el pit quedi ben untat.

3.       En una paella amb oli ben calent (un xic) aboco els pits i els coc donant-los voltes perquè es facin per les dues bandes fins que estiguin enrossits.

4.       Mentrestant, tallo la ceba, pico les dents d’all.

5.       Aparto els pits de pollastre, hi aboco una nou de mantega, i la ceba i coc uns minuts. Quan estigui mig feta, afegeixo les dents d’all picades i ho coc a foc lent per tal que l’all no se’ns cremi

6.       Mentrestant, en un bol, barrejo la mostassa amb la salsa de soja i afegeixo la cervesa.

7.       Aboco aquesta barreja a la paella amb la ceba i poso els pits de pollastre. Ho coc uns minuts fins que es redueixi.

 

 

Bon profit!



























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!