Menú

4 d’oct. 2024

Entreenciams de casa

 


Entreenciams de casa

  

Dificultat

Fàcil

Temps

10’

Cost per ració (2 unitats per persona)

0,90€

 

Un entrepà sense pa, el faig amb enciam i a dins hi poso el que em vingui de gust. Queda molt bé amb alvocat, ou dur, salmó, ... i la maionesa li aporta cremositat. Si te l’emportes a la feina el poses a la nevera fins menjar-te’l, si no pots, posa’ls dins una bossa isotèrmica. Un dinar que no necessita coberts !

 

Ingredients per unes 2 persones: un enciam tipus romà, amb les fulles ben llargues i els farcits: 2 ous durs, salmó fumat, un alvocat (hi pots posar el que més t’agradi: tomàquets, cogombres, olives, pernil dolç...) Per tant és un àpat que pot ser perfectament vegà o vegetarià i que està lliure de gluten, per tant, apte per a moltes persones.

Apart: maionesa o la salsa que vulguis.

 

1.       Primer de tot, netejo bé les fulles d’enciam i les estenc bé.

2.       Tallo els ingredients del farcit a rodanxes o talls petits, avui he fet un parell d’ous durs...

3.       Col·loco un paper de film transparent damunt el marbre o fusta de tallar (també pots usar aquelles catifes de fer sushi). Col·loco unes fulles d’enciam de manera que tingui una bona base.

4.       Pinto amb maionesa la base, col·loco a capes, alvocat, ou dur, salmó, salpebro al gust i torno a pintar amb maionesa.

5.       Poso a sobre una fulla d’enciam i ho embolico tot pitjant bé fins formar un rotlle. Ens quedarà tot tancat amb el film transparent.

6.       Ho deixo reposar a la nevera.

7.       Per menjar, enretiro el film i endavant !

Sana, fàcil i super , oi?

 

 

Bon profit!

 


















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!