Menú

6 de març 2020

Natilles fàcils





Les natilles són unes postres que solen agradar molt als infants però sovint s’opta per comprar-les fetes quan a casa les podem fer amb pocs ingredients i no massa temps. Surten més bones, més barates i són més sanes. Prova-ho

Dificultat
Fàcil
Temps
30’
Cost per ració
0,20€


Ingredients per uns 4/5 pots individuals: 4 rovells d’ous, 500 ml de llet, 1 cullerada gran de farina de blat de moro (Maizena per ex.), 4 cullerades grans de sucre blanc, 1 branca de canyella i vainilla per aromatitzar.
  
Per la decoració: avui unes galetes Maria.

1)     Primer de tot poso la llet a bullir juntament amb la canyella i el sucre. No deixar que arrenqui el bull, aturar quan sigui molt calenta i deixo reposar uns minuts perquè la llet s’aromatitzi amb els ingredients.
2)    Poso les gemmes en un bol mitjanet i bato amb una forquilla. Després hi afegeixo la farina de blat de moro que el que farà és ajudar a espessir la barreja. Bato procurant que no hagi grumolls.
3)    Trec la canyella de la llet i afegeixo la barreja del bol i remeno bé
4)    Coc a foc lent i vaig remenant una estoneta fins que espesseixi. Quan veig que ja està prou espès aturo el foc i omplo els potets. Avui he colocat una galeta Maria a sobre.
5)    Deixo refredar damunt el marbre de la cuina.


Bon profit!




els ingredients

coure la llet amb la canyella i el sucre













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!