Les natilles són unes
postres que solen agradar molt als infants però sovint s’opta per comprar-les
fetes quan a casa les podem fer amb pocs ingredients i no massa temps. Surten
més bones, més barates i són més sanes. Prova-ho
Dificultat
|
Fàcil
|
Temps
|
30’
|
Cost per ració
|
0,20€
|
Ingredients per uns 4/5 pots
individuals: 4 rovells d’ous, 500 ml de llet, 1 cullerada gran de farina de
blat de moro (Maizena per ex.), 4 cullerades grans de sucre blanc, 1 branca de
canyella i vainilla per aromatitzar.
Per la decoració: avui unes galetes
Maria.
1) Primer
de tot poso la llet a bullir juntament amb la canyella i el sucre. No deixar
que arrenqui el bull, aturar quan sigui molt calenta i deixo reposar uns minuts
perquè la llet s’aromatitzi amb els ingredients.
2) Poso
les gemmes en un bol mitjanet i bato amb una forquilla. Després hi afegeixo la
farina de blat de moro que el que farà és ajudar a espessir la barreja.
Bato procurant que no hagi grumolls.
3) Trec
la canyella de la llet i afegeixo la barreja del bol i remeno bé
4) Coc
a foc lent i vaig remenant una estoneta fins que espesseixi. Quan veig que ja
està prou espès aturo el foc i omplo els potets.
Avui he colocat una galeta Maria a sobre.
5) Deixo
refredar damunt el marbre de la cuina.
Bon
profit!
![]() |
els ingredients |
![]() |
coure la llet amb la canyella i el sucre |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!