14 d’oct. 2022

Espaguetis amb rovellons i tomàquets cirerols



Dificultat

Fàcil 

temps de preparació

45’

Cost per ració

2€

 

Uns espaguetis deliciosos, totalment vegans, amb producte proper i de temporada. Tot el gust de la tardor combinada amb la pasta; una delicatessen. I fàcil de fer, què més desitges? Espero que t’agradi.

 

 

Ingredients per unes 4/5 persones:

500 grams d’espaguetis, mig quilo de rovellons, un grapat de tomàquets cirerols, 3 dents d’all, una ceba, oli d’oliva, sal, pebres i un bitxo.

 

1.       Primer de tot netejo els rovellons passant un drap humit i deixant-los en una escorredora.

2.       Tallo la ceba ben petita.

3.       En una olla poso la pasta a bullir, que quedi al dente, habitualment entre 7 i 9 minuts però mireu què hi diu a l’envàs de la pasta. Pensa que després s’acabarà de coure a la paella. Quan estigui cuita, l’escorro i deixo reposant en una escorredora.

4.       Poso en una cassola baixa o paella oli d’oliva i aboco les dents d’all tallades per la meitat per aromatitzar bé l’oli. I al cap d’uns 3 minuts, afegeixo la ceba ben petita. Deixo coure uns 10 o 12 minuts que quedi ben tova.

5.       Afegeixo el bitxo i aboco els rovellons tallats a tires. Si són molt petits els deixo sencers. Salpebro al gust.

6.       Els deixo coure fins que estiguin fets, potser uns 15 minuts.

7.       Aleshores afegeixo unes branques de julivert. I afegeixo els tomàquets cirerols tallats per la meitat

8.       Deixo coure uns 5 minuts tot saltejant bé perquè tot s’impregni.

9.       Trec les branques de julivert i les dents d’all i...

10.   Aboco els espaguetis, apujo el foc, i ho saltejo tot un parell de minuts salpebrant al gust. I serveixo a taula.

 

 

Bon profit!














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!