Dificultat |
Fàcil |
Temps |
30’ |
Cost per ració |
2,60€ |
Ingredients per unes 2 persones: una bona quantitat d’espinacs frescos, la meitat de 3 pebrots de colors, un grapat de tomàquets cherrie, uns 7 o 8 xampinyons, una ceba tendra i per la vinagreta clàssica: oli d’oliva, sal, pebre negre i vinagre.
1) Primer
de tot netejo les verdures.
2) Poso
els bolets amb suc de llimona per evitar que ennegreixin i els reservo.
3) Tot
en un bol: els espinacs i totes les hortalisses.
4) Abans
de servir afegeixo els xampinyons.
5) Faig
la vinagreta com sempre, aboco oli d’oliva, sal, pebre i vinagre al gust dins
un pot i xinxollo bé perquè es barregi tot.
6) Serveixo
amb la vinagreta per sobre. Si tinc algun fruit sec puc afegir-lo i li donarà
un toc cruixent (pinyons, nous o avellanes)
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!