Menú

1 de maig 2021

Amanida d'espinacs amb pebrots de colors

 



Dificultat

Fàcil

Temps

30’

Cost per ració

2,60€

 

 Ingredients per unes 2 persones:  una bona quantitat d’espinacs frescos, la meitat de 3 pebrots de colors, un grapat de tomàquets cherrie, uns 7 o 8 xampinyons, una ceba tendra i per la vinagreta clàssica: oli d’oliva, sal, pebre negre i vinagre.

 

1)    Primer de tot netejo les verdures.

2)    Poso els bolets amb suc de llimona per evitar que ennegreixin i els reservo.

3)    Tot en un bol: els espinacs i totes les hortalisses.

4)    Abans de servir afegeixo els xampinyons.

5)    Faig la vinagreta com sempre, aboco oli d’oliva, sal, pebre i vinagre al gust dins un pot i xinxollo bé perquè es barregi tot.

6)    Serveixo amb la vinagreta per sobre. Si tinc algun fruit sec puc afegir-lo i li donarà un toc cruixent (pinyons, nous o avellanes)

 

Bon profit!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!