Menú

23 de juny 2022

Llibrets de pollastre amb pernil, formatge i ceba caramel·litzada

 


llibrets de pollastre amb pernil, formatge i ceba caramel·litzada


Dificultat

Mitjana

Temps

30’

Cost per ració

2,50€

Us agraden els llibrets, aquí teniu la versió amb pollastre, resulten boníssims, cruixents i fàcils de fer. T’animes ?

 

Ingredients per unes 3 persones (2 llibrets per persona):  un pit de pollastre doble o dos pits de pollastre (surten 3 llibrets de cadascun), formatge a llenques per fondre (els dels biquinis), pernil dolç, pa ratllat, 2 ous, 2 culleradetes de sucre moré, una ceba, sal, pebre i oli d’oliva.

1.       Primer de tot, demano a la carnisseria que em tallin els pits deixant-los oberts i units per una banda (com es fa amb els llibrets de llom.

2.       Poso film transparent i hi passo una roda d'amassar per tal que s'aplanin i augmentin la seva mida. Salpebro els pits

3.       Poso la ceba en una paella fins que estigui caramel·litzada. A foc baix amb un xic d’oli d’oliva i quan porta uns 15’ hi afegeixo un parell de cullaredetes de sucre morè i deixo coure fins que la veig caramel·litzada.

4.       Obro els pits i poso pernil, formatge i ceba i els tanco bé. Ja tinc les llibretes a punt.

5.       Les arrebosso amb ou batut i per pa ratllat. Faig això dos cops perquè quedin ben segellades.

6.       Fregeixo les llibretes en abundant oli d’oliva ben calent. I les deixo uns minuts damunt paper de cuina perquè marxi l’excés d’oli.

 

Bon profit!



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!